Се прикажуваат сите 12 резултати

Прикажи 9 24 36

RADIO BUDILNIK SONY ICF C1ТB

2999 ден со ДДВ
Aналогниот FM/AM радио приемник Eкран во вид на огледало Излезна моќност: 100 W Систем звучници/Моно звучник Висина: 66 mm/Тежина: 520 gr Аларм: постепен и одложен Eдинечен аларм: радио или звучен сигнал

АВТО ЗВУЧНИЦИ SONY HS HT 170 SN

6990 ден со ДДВ
Дијаметар 17 cm Звучнички систем 2-насочен Моќност: 240W Номинална моќност: 60W

ЗВУЧНИК SONY SRSXB01G.CE7

1599 ден со ДДВ
Водоотпорен преносен звучник 0.16kg Дијаметар:37.5mm/Фреквенција:20Hz-20kHz Приклучок: 3.5mm/Опсег: 10 m Bluetooth верзија V4.2/USB Траење на батеријата: 6h Вграден микрофон и функција за повик Димензии 81.5 x 57.5 ​​x 56.5 mm

ЗВУЧНИК SONY SRSXB01L.CE7

1599 ден со ДДВ
Водоотпорен преносен звучник 0.16kg Дијаметар:37.5mm/Фреквeн:20Hz-20kHz Приклучок: 3.5mm/Опсег: 10 m Bluetooth верзија V4.2/USB Траење на батеријата: 6h Вграден микрофон и функција за повик Димензии 81.5 x 57.5 ​​x 56.5 mm

ЗВУЧНИК SONY SRSXB01R.CE7

1599 ден со ДДВ
Водоотпорен преносен звучник 0.16kg Дијаметар:37.5mm/Фреквeн:20Hz-20kHz Приклучок: 3.5mm/Опсег: 10 m Bluetooth верзија V4.2/USB Траење на батеријата: 6h Вграден микрофон и функција за повик Димензии 81.5 x 57.5 ​​x 56.5 mm

ЗВУЧНИК SONY SRSXB01Ѕ.CE7

1599 ден со ДДВ
Водоотпорен преносен звучник 0.16kg Дијаметар:37.5mm/Фреквeн:20Hz-20kHz Приклучок: 3.5mm/Опсег: 10 m Bluetooth верзија V4.2/USB Траење на батеријата: 6h Вграден микрофон и функција за повик Димензии 81.5 x 57.5 ​​x 56.5 mm

ЗВУЧНИЦИ SONY SRSXB01B.CЕ7

1599 ден со ДДВ
Водоотпорен преносен звучник 0.16kg Дијаметар:37.5mm/Фреквен:20Hz-20kHz Приклучок: 3.5mm/Опсег: 10 m Bluetooth верзија V4.2/USB Траење на батеријата: 6h Вграден микрофон и функција за повик Димензии 81.5 x 57.5 ​​x 56.5 mm

СЛУШАЛКИ SONY MDRE9LPB.AE

499 ден со ДДВ
Микрофон и далечински управувач Driver: 13.5mm Должина на кабел: 1.2 m Приклучок: 3.5mm Фреквентен одговор: 18-22000 Hz Импеданса: 16 Оhm Чувствителност: 104 Db

СЛУШАЛКИ SONY MDREX15LPLI.AE

499 ден со ДДВ
Микрофон и далечински управувач Driver: 9mm Должина на кабел: 1.2 m Приклучок: 3.5mm Фреквентен одговор: 18-22000 Hz Импеданса: 16 Оhm Чувствителност: 100 Db

СЛУШАЛКИ SONY MDRZX310AOB.CE7

1699 ден со ДДВ
Микрофон и далечински управувач Driver units: 30mm Должина на кабел: 1.2 m Приклучок: 3.5mm Фреквентен одговор: 10-22000 Hz Импеданса: 24 Оhm Чувствителност: 98 Db

СЛУШАЛКИ SONY MDRZX310APW.CE7

1799 ден со ДДВ
Микрофон и далечински управувач Driver units: 30mm Должина на кабел: 1.2 m Приклучок: 3.5mm Фреквентен одговор: 10-22000 Hz Импеданса: 24 Оhm Чувствителност: 98 Db

СЛУШАЛКИ SONY MDRZX310W.AE

1399 ден со ДДВ
Микрофон и далечински управувач Driver units: 30mm Должина на кабел: 1.2 m Приклучок: 3.5mm Фреквентен одговор: 10-22000 Hz Импеданса: 24 Оhm Чувствителност: 98 Db