Се прикажуваат сите 8 резултати

Прикажи 9 24 36

БОЈЛЕР KONCAR EGV10P2R

5280 ден со ДДВ
Волумен: 10 l/Надворешен термостат Максимална температура до 75°C Mоќност: 2000 W/Напон: 230 V Работен притисок: 7,5 бари Котел од челичен емајлиран лим Светлосен индикатор/Mg заштитна анода Степен на заштита од влага: IP 24 Димензии (ШхВхД): 324 x 324 x 315 mm
803765

БОЈЛЕР KONCAR EGV10P2RP НИСКО МОНТАЖЕН

5280 ден со ДДВ
Волумен: 10l/Работен притисок: 7,5 бари Надворешен термостат од 0 до 75°C Котел од челичен емајлиран лим Mg заштитна анода/Светлосен индикатор Степен на заштита од влага: IP 24 Моќност: 2000 W/Напон: 230 V Димензии (ШхВхД): 324 x 324 x 315 mm
803919

БОЈЛЕР KONCAR EGV80C2TA

7590 ден со ДДВ
Волумен: 80 l/Внатрешен термостат Фабрички подесена температура 80 ºC Mоќност: 2000 W/Напон: 230 V Работен притисок: 6 бари Котел од челичен емајлиран лим Светлосен индикатор/Mg заштитна анода Степен на заштита од влага: IP 24 Димензии (ШхВхД): 458 x 920 x 485 mm
803766

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ KONCAR SE6040 BH4

12999 ден со ДДВ
Вкупна приклучна моќ: 7,8 kW Волумен на рерна: 72 l Број на функции: 3 Телескопски водилки Хромирана решетка/Длабока тава Димензии на рерна (ВхШхД): 33,5 x 43 x 43 cm Димензии на производ (ВхШхД): 85 x 59,5 x 60 cm
804074

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ KONCAR PR106ATO

15580 ден со ДДВ
Kапацитет: 6 kg Број на вртежи: 1000 rpm Број на програми: 15 Копче за Старт-Пауза Максимална температура: 90 °C Индикатор/Сигнализација/Сензор за пена Димензии (ВхШхД): 845 х 597 х 497 mm
803916

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ KONCAR PR107 AT01 7/1000

15700 ден со ДДВ
Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1000 rpm Број на програми: 15 Температури °C: 20-30-40-60-90 Одложен почеток/Старт-Пауза LCD дисплеј/Звучен сигнал/Сензори Димензии (ШхВхД): 597 x 845 x 497 mm
803764

МАШИНА ЗА САДОВИ KONCAR PP45BY6

16910 ден со ДДВ
Број на комплети: 10 Број на програми: 6 Температура на вода: 40-50-65-70 °C Eлектронскo управување Старт-Пауза/Одложен почеток: 19h Заштита од протекување Димензии (ВхШхД): 845 х 450 х 598 mm
803918

МАШИНА ЗА САДОВИ KONCAR PP60BY5N

16850 ден со ДДВ
Број на комплети: 12 Број на програми: 5 Температура на вода: 40-45-50-65 °C Eлектронскo управување Заштита од протекување Екстра хигиенско 70°C Димензии (ВхШхД): 850 х 600 х 600 mm
803917