Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 24 36

МИНИ СИСТЕМ LOTRONIK 15 2515

4589 ден со ДДВ
Моќност: 2 x 25 W
Батерија на полнење
Приклучок: USB
Конекција Bluetooth: 10m
7 Бои на светло и менување при работа
Тежина: 5.27kg
USB полнење: 5Vdc
23651

МИНИ СИСТЕМ LOTRONIK 15 2525

8169 ден со ДДВ
Моќност-200W
2.1 Аудио Систем
BLUETOOTH
USB
SD-Reader
FM-Tuner
Далечинско управување

23657