Се прикажуваат сите 23 резултати

Прикажи 9 24 36

IOS ПОЛНАЧ+КАБЕЛ 3.0А QUALCOMM A303Q (8253714)

499 ден со ДДВ
Брзо полнење QC 3.0 Влезен напон: од 100 до 240 V Излезни параметри: 3.6-6V--3A/ 9V--2A/ 12V--1.5A Максимална моќност: 18 W Има повеќе нивоа на заштита Материјал: висококвалитетна пластика отпорна на пламен Должина на кабел: 1 m

MICRO USB БРЗ КАБЕЛ 2М (8256683)

249 ден со ДДВ
Micro USB кабел Должина на кабел: 2 m Полнење до максимум 2.4 ампери

USB TYPE C 0.3М

149 ден со ДДВ
USB Кабел-Type C
Должина на кабел-0.3m

USB БРЗ КАБЕЛ 2.1A 2M CS05 ANDROID

199 ден со ДДВ
USB-кабел за полнење
Должина на кабел-2m
Output-2.1A

USB БРЗ КАБЕЛ 2.1A 2M CS05 iOS

199 ден со ДДВ
USB-кабел за полнење
Должина на кабел-2m
Output-2.1A

USB БРЗ КАБЕЛ TYPE C 2.1A 2M

220 ден со ДДВ
USB-брз кабел за полнење
Type-C
Должина на кабел-2m.
Output-2.1A

USB КАБЕЛ ANDROID 2.4A LS361

230 ден со ДДВ
USB кабел за полнење-Android
Моќност-2.4A
Qualcomm 3.0
Брзо полнење
Супер издржлив
Голема брзина

USB КАБЕЛ AUX 3,5 MM

149 ден со ДДВ
AUX аудио приклучок
USB 1.0
Кабел за адаптер
(3,5mm Aux 3 стапки)

USB КАБЕЛ DATA ANDROID LS20S

299 ден со ДДВ
USB-Универзален полнач (Поцинкуван дизајн)
Output-2.4A
Должина-1m

USB КАБЕЛ iPHONE 2.4A LS361

230 ден со ДДВ
USB кабел за полнење iPhone
Моќност-2.4A
Qualcomm 3.0
Брзо полнење
Супер издржлив
Голема брзина

USB КАБЕЛ TYPE C

199 ден со ДДВ
USB-кабел за полнење
Тип на кабел-Type C
Output-2.1A

USB КАБЕЛ TYPE C 2.4A LS361

230 ден со ДДВ
USB кабел за полнење Type-C
Моќност-2.4A
Qualcomm 3.0
Брзо полнење
Супер издржлив
Голема брзина

USB КАБЕЛ TYPE C HS-07

199 ден со ДДВ
USB-кабел за полнење
Должина на кабел-1m
Тип на кабел-Type C
Output-2.1A

USB ПОЛНАЧ 3.0 QUICK 12-24V

399 ден со ДДВ
Универзален полнач за автомобил
1X-USB
Читач за мемориска

ДВОЕН USB ПОЛНАЧ 3.6 A

230 ден со ДДВ
Универзален двоен USB полнач
Output-3.6A
USB -x2