Се прикажуваат 1–24 од 44 резултати

Прикажи 9 24 36

USB ПОЛНАЧ (050682)

609 ден со ДДВ
Вкупно полнење на моќност: 2.1 А Универзален приклучок за во автомобил Приклучоци: 2 x USB Напон: 12 V

АГОЛЕН ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ (694502)

2849 ден со ДДВ
Должина на кабел: 2 m Број на гнезда: 3 Моќност: 3680 W Напон: 220 V Приклучоци 15 W: 1 x USB Type-A 1 x USB Type-C

АГОЛЕН ПРОДОЛЖНИК 4х2Р+Е (694501)

1990 ден со ДДВ
Моќност: 3680 W Напон: 220 V Број на гнезда: 4 Должина на кабел: 1 m Електрични параметри: 16 ампери

АГОЛЕН ПРОДОЛЖНИК БЕЗ КАБЕЛ (694503)

1540 ден со ДДВ
Број на гнезда: 4 Моќност: 3680 W Напон: 230 V Електрични параметри: 16 ампери Приклучoци со бленда за заштита

ВЕРТИКАЛЕН ИНДУКЦИСКИ СТОЛБ СО WI-FI ПОЛНАЧ (694630)

8080 ден со ДДВ
Индукциски полнач Qi 1000mA Должина на кабел: 2 m LED осветлување при полнење Прекинувач: ON-OFF Моќност: 3500 W/Напон: 250 V Број на гнезда: 4 Приклучоци: 2 x USB 2.4 A

ДИМАБИЛНА НОЌНА СВЕТИЛКА СО СЕНЗОР БЕЛА (050676)

680 ден со ДДВ
Материјал: Пластика Извор на светлина: LED Мерен систем: Метрички Контрола на допир Напон: 240 V

ДИМАБИЛНА НОЌНА СВЕТИЛКА СО СЕНЗОР ЦРНА (050677)

679 ден со ДДВ
Материјал: Пластика Извор на светлина: LED Мерен систем: Метрички Контрола на допир Напон: 240 V

ПРИКЛУЧНИЦА 2P+Е БЕЗ КАБЕЛ (050199)

149 ден со ДДВ
Материјал: Пластика Напон: 250 V Број на гнезда: 1 Приклучок со бленда за заштита Електрични параметри: 16 ампери

ПРИКЛУЧНИЦА 2Р 6А БЕЛА (050166)

129 ден со ДДВ
Mатеријал: Пластика Со прстен за извлекување Електрични параметри: 6 ампери Агол на приклучокот: Директно Систем за поврзување: Зашрафен терминал

ПРИКЛУЧНИЦА СО USB (050681)

850 ден со ДДВ
Напон: 5 V Електрични параметри: 1.5 ампери Приклучok: 1 x USB

ПРИКЛУЧНИЦА СО ТАЈМЕР 16А (699811)

1190 ден со ДДВ
Напон: 230 V Број на гнезда: 1 Германски стандард/Заштита од деца Електрични параметри: 16 ампери Прекинувач: ON-OFF/24 часовна програма Чекор на префрлување: 15 мин Точност на префрлување: 5 мин

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 2X2P+E 2M СО WIFI И USB ПОЛНАЧИ (694506)

3770 ден со ДДВ
Моќност: 2300 W/Напон: 230 V Број на гнезда: 2 Должина на кабел: 2 m Безжичен WiFi полнач: 10 W 1 x USB Type-A/1 x USB Type-C Индукциско полнење/Време на полнење 2ч. Електрични параметри: 10 ампери

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 3X2P+E 1,5М ЦРН (694601)

899 ден со ДДВ
Моќност: 3500 W Напон: 230 V Број на гнезда: 3 Прекинувач: ON-OFF Може да се фиксира со завртки Приклучок со бленда за заштита Должина на кабел: 1.5 m

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 3X2P+E 1М (694551)

479 ден со ДДВ
Број на гнезда: 3 Должина на кабел: 1.5 m Електрични параметри: 16 A Моќност: 3680 W Напон: 220 V

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 3X2P+E 3M (694560)

680 ден со ДДВ
Моќност: 3680 W Напон: 220 V Број на гнезда: 3 Должина на кабел: 3 m Електрични параметри: 16 A Приклучок со бленда за заштита

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 3X2P+E 5M BEL (694567)

799 ден со ДДВ
Број на гнезда: 3 Должина на кабел: 5 m Електрични параметри: 16 ампери Моќност: 3680 W Напон: 230 V

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 3X2P+E И USB А+C 1,5M (694508)

1830 ден со ДДВ
Должина на кабел: 1.5 m Број на гнезда: 3 Моќност: 3680 W/Напон: 220 V Приклучоци со бленда за заштита LED Прекинувач: ON-OFF Приклучоци 15 W: 1 x USB Type-A 1 x USB Type-C

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 3х2P+E 1,5м (694527)

799 ден со ДДВ
Моќност: 3680 W/Напон: 230 V Број на гнезда: 3 LED Прекинувач: ON-OFF Приклучоци со бленда: 2 под агол од 45°/1 под агол од 90° Должина на кабел: 1.5 m Може да се фиксира со завртки

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 3х2P+E 1,5м (694528)

799 ден со ДДВ
Моќност: 3680 W/Напон: 230 V Број на гнезда: 3 Прекинувач: ON-OFF Приклучоци со бленда: 2 под агол од 45°/1 под агол од 90° Должина на кабел: 1.5 m Може да се фиксира со завртки

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 3х2P+E 1.5М СО ЗАШТИТА И USB А+C (694512)

1540 ден со ДДВ
Моќност: 3680W/Напон: 220V Број на гнезда: 3 Приклучоци 15 W: 1 x USB Type-A 1 x USB Type-C Прекинувач: ON-OFF Должина на кабел: 1.5 m

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 3х2P+E 3м (694559)

799 ден со ДДВ
Број на гнезда: 3 Должина на кабел: 3 m Електрични параметри: 16 ампери Моќност: 3680 W Напон: 230 V

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 3х2P+E 5м (694568)

799 ден со ДДВ
Број на гнезда: 3 Должина на кабел: 5 m Номинална струја: 16 A Моќност: 3680 W Напон: 220 V

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 4X2P+E 1,5M (694552)

620 ден со ДДВ
Моќност: 3680 W Напон: 230 V Број на гнезда: 4 Должина на кабел: 1.5 m Електрични параметри: 16 A

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 4X2P+E 1,5M БЕЛ (694554)

650 ден со ДДВ
Број на гнезда: 4 Должина на кабел: 1.5 m Електрични параметри: 16 A Моќност: 3680 W Напон: 220 V