Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА TOSHIBA C LR14 2×1.5

179 ден со ДДВ
Тип: LR14 Напон: 1.5 V Oптимизиран дизајн Одлични електрични перформанси Пакување: блистер 2 парчиња

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА TOSHIBA D LR20 2×1.5V

309 ден со ДДВ
Тип: LR20 Напон: 1.5 V Oптимизиран дизајн Одлични електрични перформанси Пакување: блистер 2 парчиња

АЛКАЛНА БАТЕРИЈА TOSHIBA ААА LR03 4×1.5V

155 ден со ДДВ
Тип: LR3 Напон: 1.5 V Oптимизиран дизајн Одлични електрични перформанси Пакување: блистер 4 парчиња