Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 24 36

ДЕТСКО СЕДИШТЕ ЗА ВЕЛОСИПЕД CREAM

2999 ден со ДДВ
Се прицврстува на задната рамка на седиштето,/на овални и кружни цевки помеѓу 30 и 36 mm./Наменетo за деца од 9 до 22 kg./Едноставно монтирање и расклопување на седиштето/Сертифициран според EN14344./Појас со три точки на заклучување/Ремени за стапалата на детето/Рефлектор на задниот дел за дополнителна безбедност
801517

ДЕТСКО СЕДИШТЕ ЗА ВЕЛОСИПЕД KIKI BLUE

2890 ден со ДДВ
Се прицврстува на предната рамка на седиштето на овални и кружни цевки помеѓу 22 и 30 mm./Наменетo за деца од 9 месеци до 3 години носивост до 15 килограми./Едноставно монтирање и расклопување на седиштето/Сертифициран според EN14344./Појас со три точки на заклучување/Ремени за стапалата на детето
8027

ДЕТСКО СЕДИШТЕ ЗА ВЕЛОСИПЕД KIKI GREY

2890 ден со ДДВ
Се прицврстува на предната рамка на седиштето на овални и кружни цевки помеѓу 22 и 30 mm./Наменетo за деца од 9 месеци до 3 години носивост до 15 килограми./Едноставно монтирање и расклопување на седиштето/Сертифициран според EN14344./Појас со три точки на заклучување/Ремени за стапалата на детето
8028

ДЕТСКО СЕДИШТЕ ЗА ВЕЛОСПЕД GREY

2999 ден со ДДВ
Се прицврстува на задната рамка на седиштето,/на овални и кружни цевки помеѓу 30 и 36 mm./Наменетo за деца од 9 до 22 kg./Едноставно монтирање и расклопување на седиштето/Сертифициран според EN14344./Појас со три точки на заклучување/Ремени за стапалата на детето/Рефлектор на задниот дел за дополнителна безбедност
801516