Се прикажуваат сите 9 резултати

Прикажи 9 24 36

МОНИТОР 22″ AOC 22B2AM

7090 ден со ДДВ
Екран: 21.5 Prime FHD
Резолуција: (1920X1080) 75Hz
Приклучоци: D-Sub/HDMI
Време на одговор (GtG) 4 ms
Светлост: 300 cd/msup2
Контраст: 3000
Дисплеј на бои 16.7 милиони

26301

МОНИТОР 24″ AOC 24G2SU/BK FHD VA

10190 ден со ДДВ
Големина на екран: 24″(1920x1080)FHD
Тип на панел: IPS технологија
Брзина на освежување: 165Hz
Време на одзив: 4ms/Контраст 3000: 1
Осветлување:350cd/m2/Сила на звук:2x2W
HDMI 1.4x2/DisplayPort 1.2x1/USB 3.1
802206

МОНИТОР 24″ AOC 24G2U/BK

11990 ден со ДДВ
Големина на екран 23.8" (1920x1080)
Тип на панел на екран: IPS
Backlight WLED
Брзина на освежување: 144Hz
Време на одзив: 1ms; Формат: 16:9
Осветлување: 250 cd/m2; VESA 100x100
Звучници: 2Wx2; HDMI 1.4 x2; USB 3.0 x4;
DisplayPort 1.2 x1; headphone 3.5mm;

800620

МОНИТОР 27″ AOC 27G2U/BK

13490 ден со ДДВ
Големина на екран 27" (1920x1080)
Тип на панел на екран: IPS
Backlight WLED
Брзина на освежување: 144Hz
Време на одзив: 1ms; Формат: 16:9
Осветлување: 250 cd/m2; VESA 100x100
Звучници: 2Wx2; HDMI 1.4 x2; USB 3.0 x4;
DisplayPort 1.2 x1; headphone 3.5mm;
800626

МОНИТОР 32″ AOC CQ32G3SU/BK

19990 ден со ДДВ
Големина на екран: 32″(2560x1440)QHD
Монитор: Curved/Радиус: 1000R
Тип на панел: IPS технологија
Брзина на освежување: 165Hz
Време на одзив: 4ms/Контраст 3000: 1
Осветлување:300cd/m2/Сила на звук:2x5W
USB 3x2/HDMI 2.0x2/DisplayPort 1.4x1
802207

Монитор AOC 24″ V2Q

10190 ден со ДДВ
Големина на екран 23″ (1920×1080)
Тип на панел на екран: IPS FHD
Брзина на освежување: 75Hz
Време на одзив: 5ms
Осветлување: 250 cd/m2
HDMI 1.4×1/DisplayPort 1.2×1
25818

МОНИТОР AOC 27″ B2DA

10290 ден со ДДВ
Големина на екран 27″ (1920×1080)
Тип на панел на екран: Prime FHD
Брзина на освежување: 75Hz
Време на одзив: 4ms
Контраст 1000: 1
Осветлување: 250 cd/m2
Звучници:2Wx2/HDMI 1.4x1
26302

МОНИТОР AOC 27″ Q27T1

16490 ден со ДДВ
Големина на екран: 27″(2560x1440)QHD
Тип на панел: IPS технологија
Брзина на освежување: 75Hz
Време на одзив: 5ms
Контраст 1000: 1
Осветлување:350cd/m2
HDMI 1.4x2/DisplayPort 1.2x1
802205

МОНИТОР AOC C32G2AE/BK

17290 ден со ДДВ
Големина на екран 32″ FHD(1920×1080)
Панел на екран: Antiglare(AG) Curved
Брзина на освежување: 121-165 HZ
Одзив: 1ms/Осветлување: 250 cd/m2
Формат: 16:9; Звучници: 2x5W
HDMI 2.0 x2; DisplayPort 1.2x1,
Headphone 3.5mm; VESA 100×100
800881