Прикажан е еден резултат

Прикажи 9 24 36

БОЈЛЕР TING BVE 50L KP ПРАШКАСТА ОПЛАТА

11390 ден со ДДВ
Капацитет: 50L/Димензии: 435x650 mm
Работен притисок: 6 bar
Моќност: 2.500W/Напон: 220 V
Индикатор/Термометар
Материјал на казан: челик AISI 304
Изолација: Полиуретан
Надворешна обвивка: Ладно Валан лим
Eлектростатски фарбан-бела или сива боја
Степен на заштита од влага: IP24
Анти корозивен систем-Магнезиум
802115