Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 24 36

GARETT BEAUTY LIGHT IPL HAIR REMOVER

15149 ден со ДДВ
Моќност: 48 W
Работна површина: 3cm2
Pежими на прилагодување: 5
Регулација: Автоматска и рачна
Импулси-блесоци: 999.000
LCD дисплеј/AC адаптер 4A
Брза епилација за помалку од 15 минути
802288

АПАРАТ ЗА МЕЗОТЕРАПИЈА GARETT BEAUTY FRESH SKIN MESOTHERAPY DEVICE

4199 ден со ДДВ
Моќност: 2.5W
Волтажа на полнење: USB5V
Време на полнење на батерија: 90мин.
Капацитет на батерија: 450 mAh
Режими на работа 5
Сонични вибрации до 8000/мин.
EMS стимулации
Автоматски тајмер
802285

АПАРАТ ЗА ПИЛИНГ GARETT BEAUTY CAVITATION PEELING DEVICE SONIC SCRUB WHITE

4199 ден со ДДВ
Волтажа на полнење: 3.7V
Време на полнење на батерија до 120мин.
Капацитет на батерија: 550 mAh
Режими на работа: 4
Ултразвук и јонтофореза
EMS стимулации
Висока фреквенција на вибрации 28 kHz
Разлика по само неколку третмани

802284

МАСАЖЕР ЗА ОЧИ GARETT BEAUTY LIFT EYE SONIC EYE MASSAGER WHITE

3779 ден со ДДВ
Волтажа на полнење: 5V
Време на полнење на батерија до 120мин.
Капацитет на батерија: 500 mAh
Работна температура: 36-38-40°C
Режими на работа 3
EMS стимулации
802287