Се прикажуваат сите 12 резултати

Прикажи 9 24 36

БОКАЛ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ ВОДА LAICA J31CC

1399 ден со ДДВ
Вкупен капацитет: 2,3 L Филтрирана вода: 1,2 L Механичко поставување на датум: Ве потсетува на датумот на внесување на филтерот Ергономска рачка и капак со отвор за брзо полнење Тенок облик, погоден за чување на врата од фрижидер Бокалот може да се мие во машина за миење садови, без филтер
802972

БОКАЛ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ ВОДА LAICA J35 GB

1779 ден со ДДВ
Вкупен волумен на бокал: 2.3 L Капацитет на филтрирана вода: 1,2 L Тип на филтер: Bi-flux х1 Мануелен индикатор за статус на филтер Работен век на еден филтер: 150 l/ 30 дена Материјал на садот: Пластика Категорија: Филтер бокал
802712

БОКАЛ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ ВОДА LAICA J35 HC

1779 ден со ДДВ
Вкупен волумен на бокал: 2.3 L Капацитет на филтрирана вода: 1,2 L Тип на филтер: Bi-flux х1 Мануелен индикатор за статус на филтер Работен век на еден филтер: 150 l/ 30 дена Материјал на садот: Пластика Категорија: Филтер бокал
802713

БОКАЛ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ ВОДА LAICA J35AC BLUE ROMA

1690 ден со ДДВ
Вкупен волумен на бокал: 2.3 L Капацитет на филтрирана вода: 1,2 L Користи филтер: Bi-flux х1 Електронски индикатор за статус на филтер Работен век на еден филтер: 150 l/ 30 дена Материјал на садот: Пластика Категорија: Филтер бокал
802973

БОКАЛ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ ВОДА LAICA J35EB AIDA

1690 ден со ДДВ
Вкупен волумен на бокал: 2.3 L Капацитет на филтрирана вода: 1,2 L Користи филтер: Bi-flux х1 Мануелен индикатор за статус на филтер Работен век на еден филтер: 150 l/ 30 дена Материјал на садот: Пластика Категорија: Филтер бокал
802974

БОКАЛ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ ВОДА LAICA J81CA

2419 ден со ДДВ
Вкупен капацитет: 3.7 L Материјал на садот: Пластика Капацитет на филтрирана вода: 2,2 L Тип на филтер: Bi-flux х1 Механичко бирање на датум за филтер Отстранлив еколошки рачен индикатор Работен век на еден филтер: 150 l/ 30 дена
802708

БОКАЛ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ ВОДА LAICA J9079A + 3 ФИЛТРИ + СПОРТ ШИШЕ

2639 ден со ДДВ
Вкупен волумен: 2.3 L Капацитет на шише: 0,5 L Користете само вода за пиење + 4 °C/+ 30 °C Капацитет на филтрирана вода: 1,2 L Тип на филтер: Bi-flux х3 Механички индикатор за статус на филтер Работен век на еден филтер: 150 l/ 30 дена  
802707

ФИЛТЕР ЗА БОКАЛ LAICA BI FLUX F2M x 2

769 ден со ДДВ
5 фази на филтрација/ 2 филтери Bi-Flux Пре-филтрација: отстранува поголеми честички Ионска смеса: отстранува субстанци тешки метали Активен карбон: отстранува пестициди и хлор Ситен филтер: спречува испуштање на додатни честички Пост-филтер: за финална филтрација Употреба: 2 месеци, или 150 – 200 L вода
802710

ФИЛТЕР ЗА БОКАЛ LAICA BI FLUX F3M x 3

1129 ден со ДДВ
5 фази на филтрација/ 3 филтери Bi-Flux Пре-филтрација: отстранува поголеми честички Ионска смеса: отстранува субстанци тешки метали Активен карбон: отстранува пестициди и хлор Ситен филтер: спречува испуштање на додатни честички Пост-филтер: за финална филтрација Употреба: 2 месеци, или 150 – 200 L вода
802711

ФИЛТЕР ЗА БОКАЛ LAICA BI FLUX F4M x4

1299 ден со ДДВ
5 фази на филтрација/ 4 филтери Bi-Flux Пре-филтрација: отстранува поголеми честички Ионска смеса: отстранува субстанци тешки метали Активен карбон: отстранува пестициди и хлор Ситен филтер: спречува испуштање на додатни честички Пост-филтер: за финална филтрација Употреба: 2 месеци, или 150 – 200 L вода
802971

ФИЛТЕР ЗА БОКАЛ LAICA BI FLUX FOM x 1

409 ден со ДДВ
5 фази на филтрација Пре-филтрација: отстранува поголеми честички Ионска смеса: отстранува субстанци тешки метали Активен карбон: отстранува пестициди и хлор Ситен филтер: спречува испуштање на додатни честички Пост-филтер: за финална филтрација Употреба: 2 месеци, или 150 - 200 L вода
802709

ФИЛТЕР ЗА ВОДА ОД ЧЕШМА LAICA VENEZIA+ПОКЛОН ИНОКС ШИШЕ 0,5Л

3999 ден со ДДВ
Ги задржува минералите во водата Намалува присуство на: Микропластика, хлор, хербициди и хлорирани пестициди, органски хлорирани растворувачи, песок, р'ѓа и суспендирани честички. Капацитет на филтрирана вода: 900 L Услови за употреба на филтер: 3 месеци Иноксно шише од не'рѓосувачки челик 0,5 L
802969