Се прикажуваат сите 16 резултати

Прикажи 9 24 36

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР FARM F1000ET

4790 ден со ДДВ
Mаксимална моќност: 1000 W Напојување: 230 V/240 V Вртежи во минута: 7000 o/min Пречник на нит: 1,4 mm Должина на кабел: 35 cm
803023

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР FARM F250ET

1590 ден со ДДВ
Број на обртаи: 13000 o/min Моќност: 250 W Напон: 230/240 V-50 Hz Ширина на сечење: 22 cm Пречник на нит: 1,0 mm Должина на кабел: 35 cm
803024

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР FARM F450ET 450W

2890 ден со ДДВ
Број на обртаи: 9600 o/min Максимална моќност: 450 W Напон: 230/240 V-50 Hz Ширина на сечење: 29 cm Пречник на нит: 1,4 mm Должина на кабел: 35 cm
803978

ЕЛЕКТРИЧНА КОСИЛКА FARM F 1000 ELN

3990 ден со ДДВ
Моќност: 1000 W Мотор со четки/Метални рачки Површина за косење: до 300 m² Ширина на сечење: 32 cm Прилагодување на висината на сечење: 3 нивоа Висина на сечење: од 25 до 55 mm Волумен на корпа за трева: 35 l Куќиште: 13" (33 cm)
23660

ЕЛЕКТРИЧНА КОСИЛКА FARM F1000EI

4490 ден со ДДВ
Моќност: 1000W/Напон: 230V-50Hz
Вид на мотор: Индукциски
Куќиште: Метално
Ширина на сечење: 32cm
Висина на косење: 25/40/55mm
Висинско подесување: на 3-нивоа
Волумен до 30 литри
23659

ЕЛЕКТРИЧНА КОСИЛКА FARM F1200EI 1200W/32SM

5490 ден со ДДВ
Индукциски мотор: 1200 W Интегриран приклучок на рачка Површина за косење: до 300 m² Ширина на сечење: 32 cm Прилагодување на висината на сечење: 3 нивоа Висина на сечење: од 25/40/55 mm Волумен на корпа за трева: 35 l
803976

ЕЛЕКТРИЧНА КОСИЛКА FARM F1600EI 1600W/32СМ

7490 ден со ДДВ
Индукциски мотор: 1600 W Интегриран приклучок Површина за косење: до 400 m² Ширина на сечење: 38 cm Прилагодување на висината: 5 нивоа Висина на сечење: од 20 до 65 cm Волумен на корпа за трева: 50 l
803977

КОНЕКТОР ЗА ЦРЕВО FARM 1/2 ПВЦ СО СТОП ФУНКЦИЈА P5

50 ден со ДДВ
Конектор изработен од полимер и гума Стандарден приклучок за црева
803986

КОНЕКТОР ЗА ЦРЕВО FARM 3/4 ПВЦ СО СТОП ФУНКЦИЈА P5

59 ден со ДДВ
Конектор со стоп вентил Изработен од полимер и гума Стандарден приклучок за црева
803987

МОТАЛКА ЗА ЦРЕВО ГОЛЕМА MCV FARM

1190 ден со ДДВ
Моталка за црево изработена од полимер 2 тркала за лесно движење За црево со пречник од 1/2'' Mоже да се намота максимум 45 m црево За црево со пречник од 5/8'' максимум Mоже да се намота максимум 35 m црево
803983

МОТАЛКА ЗА ЦРЕВО МАЛА MCM FARM

990 ден со ДДВ
Моталка за црево изработена од полимер За црево со пречник од 1/2'' Mоже да се намота максимум 35 m црево За црево со пречник од 3/4'' максимум Mоже да се намота максимум 25 m црево
803982

МОТОРЕН ТРИМЕР FARM FT52PB 52CC 26MM

6450 ден со ДДВ
Моќност: 1,6 kW Двотактен мотор: 1E44F-5 Ширина на сечење: 44 cm Резервоар за гориво: 1,2 L Едноделно вратило: 1500 mm Mетално сечило (3T) и трими глава Мешавина на гориво бензин: 2T масло Број на обртаи: 7500 o/min Пречник на вратило: 26 mm
803980

МОТОРНА КОСИЛКА FARM FLM42LE

13990 ден со ДДВ
Четиритактен мотор: 2000 W Зафатнина: 99 cc Резервoар за гориво/масло: 0,8/0,45 l Препорачана површина за косење: 800 м2 Капацитет на корпа: 45 l Ширина на косење: 42 cm Позиции за косење: 6 позиции Висина на косење: 2,5-7,5 cm
803979

ПЕРАЧ ПОД ВИСОК ПРИТИСОК FARM FPP1400E 110БАРИ

6950 ден со ДДВ
Моќност на мотор: 2000 W Номинален притисок: 80 bar Максимален притисок: 110 bar Номинален проток: 5.5 L/min Максимален проток: — L/min Дополнитлна опрема: пиштол и црево
803981

ЦРЕВО ЗА ВОДА FARM 20М 1/2 ЖОЛТО АРМИРАНО MAX 27B

699 ден со ДДВ
Црево за вода должина: 20 m 1/2" Направено од повеќекомпонентен полимер во 3 слоја Зајакнат по целата должина, отпорно и долготрајно Притисокот се движи од 18-27 бари Заштита од формирање на алги Наменет за сите годишни времиња
803984

ЦРЕВО ЗА ВОДА FARM 20М 3/4 ЖОЛТО АРМИРАНО MAX 24БАРИ

1390 ден со ДДВ
Црево за вода должина: 20 m 3/4" Направено од повеќекомпонентен полимер во 3 слоја Зајакнат по целата должина, отпорно и долготрајно Притисокот се движи од 15-24 бари Заштита од формирање на алги Наменет за сите годишни времиња
803985