Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 9 24 36

ВЕЛОСИПЕД VENUM ALESSIO 9.0 29”

14990 ден со ДДВ
Метален рам 18’’ Висококвалитетни гуми Wanda 29×2,10 Предна вилушка со амортизер Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач Vader Sport седиште со М6 Qick Release Дупли алуминиумски бандажи Предна и задна Disk кочница Средна осовина со затворен касетен со среден и заден менувач Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) SHIMANO Полу метални педали со лагери Заден потпирач
802762

ВЕЛОСИПЕД VENUM GTR BLACK 9.0 20”

8799 ден со ДДВ
Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Compass 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ V-brake Алуминиумски кочници Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)-Shimano Полу метални педали со лагери Заден Потпирач
802765

ВЕЛОСИПЕД VENUM MANTELLA 9.0 27.5”

11583 ден со ДДВ
Метален рам 17" Висококвалитетни гуми Wanda 27.5×1,95 Полу aлуминиумски рачки за кочници со менувач Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release Дупли aлуминиумски бандажи Предна вилушка со амортизер Предна и задна Disk кочница Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери со среден и заден менувач Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) SHIMANO Полу метални педали со лагери заден потпирач
802761

ВЕЛОСИПЕД VENUM MANTELLA 9.0 27.5”

11580 ден со ДДВ
Метален рам 17" Висококвалитетни гуми Wanda 27.5×1,95 Полу aлуминиумски рачки за кочници со менувач Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release Дупли aлуминиумски бандажи Предна вилушка со амортизер Предна и задна Disk кочница Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери со среден и заден менувач Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) SHIMANO Полу метални педали со лагери заден потпирач
802761

ВЕЛОСИПЕД VENUM STAMENA 9.0 27.5”

12869 ден со ДДВ
Метален рам 17" Висококвалитетни гуми Wanda 27.5x1,95 Полу aлуминиумски рачки за кочници со менувач Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release Дупли aлуминиумски вилушка со амортизер Предна и задна Disk кочница Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери со среден и заден менувач Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) SHIMANO Полу метални педали со лагери Заден потпирач
802763

ВЕЛОСИПЕД VENUM STILETTO 9.0 24”

11333 ден со ДДВ
Метален рам 14’’ Висококвалитетни гуми Wanda 24×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници Vader Comfort седиште со М6 Qick Release Дупли алуминиумски бандажи 24’’ Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери со среден и заден менувач- Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) SHIMANO Полу метални педали со лагери Заден Потпирач
802760

ВЕЛОСИПЕД VENUM STILETTO 9.0 24”

11339 ден со ДДВ
Метален рам 14’’ Висококвалитетни гуми Wanda 24×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници Vader Comfort седиште со М6 Qick Release Дупли алуминиумски бандажи 24’’ Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери со среден и заден менувач- Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) SHIMANO Полу метални педали со лагери Заден Потпирач
802760