Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 24 36

ВГРАДНА ПЛОЧА CANDY CH 64 CCB

9795 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Моќност: 6.500W
4 HiLight грејни зони
Димензии(ШxВxД): 590x500x520mm
Заклучување заштита од деца
Напон наизменична: 220-240 V
Голема зона за готвење брзина: 2300W
25025

ВГРАДНА ПЛОЧА CANDY CH 64 FC

10995 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Моќност: 6.600W
4 грејни зони/Рамка Инокс
Димензии(ШxВxД): 592x500x522mm
Заклучување заштита од деца
Напон наизменична: 220-240 V
Голема зона за готвење брзина: 2300W
25026

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ CANDY CSE C7LF S

15999 ден со ДДВ
Кондензациска
Капацитет на сушење: 7kg
Број на програми: 15+1
LED дисплеј/Одложен старт: 3-6-9 h
Паметен сензор за количината на алишта
Паметен сензор за контрола на влажноста
Волумен на барабанот: 115 l
Димензии: 85x60x60 cm
802196

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ CANDY EYE H8A1L S

21999 ден со ДДВ
Топлотна пумпа
Енергетска ефикасност: A+
Капацитет на сушење: 8kg
Број на програми: 8
LED дисплеј/Мотор: AC
Ниво на бучава: 67dB
Димензии: 85x60x60 cm
802195

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ CANDY SMART PRO CSOE H8A2DE-S

24999 ден со ДДВ
Со топлотна пумпа: A++
Капацитет на сушење: 8kg
Број на програми: 20
LED дисплеј/Одложен старт: 24 h
Поврзување: WiFi+Bluetooth SIMPLY-FI
Можност за контрола преку WiFi мрежа
Паметни сензори: 4 нивоа
Димензии: 85x60x60 cm
802197