Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 24 36

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ BRUNO TECH BLACK

19999 ден со ДДВ
Големина на тркала: 21,6 см/8,5" Дозволена тежина: 100 kg Максимална брзина: 25 km/h Досег/Растојание: 8,7 часа 25-40 km Тип на сопирање: Задна (диск сопирачка) Време на полнење: адаптер, 3-4 часа Капацитет на батеријата: 7,8 ah Моќност на моторот: 250W Апликација: „YOUFS“ PlayStory и AAP
802864

КЛИМА BRUNO INVERTER 12CHSD/XA51I -20°C

24999 ден со ДДВ
Капацитет: 12000BTU (3.5) kW Опсег на работна температура: -20 °C до 53 °C Погодно за простории од 16 m² до 30 m² Вид на гас: R32 Енергетска класа на ладење: A++ Енергетска класа на греење: A+ Проток на воздух: 550 m3/h Греач на надворешна едининица WiFi Антибактериски и самочистечки филтер Екран: Лед екран Вклучен сет за монтажа
804216

КЛИМА BRUNO INVERTER 18CHSD/XA51I -20°C

39999 ден со ДДВ
Капацитет: 18000BTU (5.2) kW Опсег на работна температура: -20 °C до 53 °C Погодно за простории од 25 m² до 40 m² Вид на гас: R32 Енергетска класа на ладење: A++ Енергетска класа на греење: A+ Проток на воздух: 800 m3/h Греач на надворешна едининица WiFi Антибактериски и самочистечки филтер Екран: Лед екран Вклучен сет за монтажа
804215

КЛИМА BRUNO INVERTER 24CHSD/XA51I -20°C

56999 ден со ДДВ
Капацитет: 24000BTU (7 kW) Опсег на работна температура: -20 °C до 53 °C Погодно за простории од 30 m² до 50 m² Вид на гас: R32 Енергетска класа на ладење: A++ Енергетска класа на греење: A+ Проток на воздух: 950 m3/h Греач на надворешна едининица WiFi Антибактериски и самочистечки филтер Екран: Лед екран Вклучен сет за монтажа
804217