Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

КОНВЕКТОР SENATOR 2500W

2999 ден со ДДВ
Моќност: 2500 W Две нивоа на греење: 1250/2500W Заштита од прегревање Можност за поставување на ѕид Заштита од вода/влага Подесување на термостат Комплет со ногарки
25548

КОНВЕКТОР SENATOR 1500W

2399 ден со ДДВ
Моќност: 1500 W Две нивоа на греење: 750/1500W Заштита од прегревање Можност за поставување на ѕид Заштита од вода/влага Подесување на термостат Комплет со ногарки
803615

КОНВЕКТОР SENATOR 2000W

2690 ден со ДДВ
Моќност: 2000 W Две нивоа на греење: 1000/2000W Заштита од прегревање Можност за поставување на ѕид Заштита од вода/влага Подесување на термостат Комплет со ногарки
803598