Се прикажуваат сите 13 резултати

Прикажи 9 24 36

ВГРАДЕН ТЕЛЕСКОПСКИ АСПИРАТОР FAVORIT 7062W

3590 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Моќност на моторот: 110 W Вкупна моќност: 185 W Големина на апертура: 120 mm Енергетска класа: D
804197

ВГРАДНА ПЛОЧА FAVORIT D2 DOMINO

6999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Контрола на допир Грејни зони: 2 Заклучување заштита за деца Димензии (ШхВхД): 29 x 47,5 x 51 cm
803955

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ FAVORIT EC640WWF 60СМ БЕЛ

13490 ден со ДДВ
Грејни плочи:4/Експрес:1 Капацитет на рерната: 65 L Капак за шпорет Позиции на контролни склопки 6 Емајлирани тепсии 2 Хромирана решетка/Вентилатор Горен/Долен грејач:1200/1100W Димензии (ШxВxД): 60 x 85 x 60 cm
803956

КОМБИНИРАН ФРИЖИДЕР FAVORIT RF 263 N

11999 ден со ДДВ
Нето капацитет: 213 L Капацитет на ладилникот: 171 L Капацитет на замрзнувачот: 42 L Прилагодливи стаклени полици Полици на врата во ладилник: 3 Фиока во ладилник: 1 Полици во замрзнувач: 1 Димензии (ШхВхД): 540 х 1440 х 570 mm
23851

КОМБИНИРАН ФРИЖИДЕР FAVORIT RF 263 S

12999 ден со ДДВ
Нето капацитет: 213 L Капацитет на ладилникот: 171 L Капацитет на замрзнувачот: 42 L Прилагодливи стаклени полици Полици на врата во ладилник: 3 Фиока во ладилник: 1 Полици во замрзнувач: 1 Димензии (ШхВхД): 540 х 1440 х 570 mm
803950

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ FAVORIT L7101N

14990 ден со ДДВ
Капацитет за перење: 7kg Брзина на вртежи: 1.000 rpm Зафатнина на барабанот: 45 l Број на програми 15 Брза програма: 15 min 30° C Одложен почеток/Сензори Заштита од прелевање Димензии (Ш×В×Д): 597 × 845 × 540 mm
803957

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ FAVORIT W7122N BLDC

19999 ден со ДДВ
ИНВЕРТЕР МОТОР Капацитет за: перење 7kg Брзина на вртежи: 1.200 rpm Зафатнина на барабанот: 49 l Брза програма: 15 min 30° C LCD дисплеј/Одложен почеток Заштита од прелевање/Сензори Димензии (Ш×В×Д): 605 × 845 × 541 mm
803960

МАШИНА ЗА САДОВИ FAVORIT F45Y15N

14600 ден со ДДВ
Број на стандардни сетови: 10 Број на програми: 6 Брза програма 30 мин: 40 °C Одложен почеток: 3/6/9 часа On-Off копче/Старт-Пауза Светлосен индикатор Димензии (ШxВxД): 448 × 850 × 598 mm
804079

МАШИНА ЗА САДОВИ FAVORIT F45Y15N S

15290 ден со ДДВ
Број на стандардни сетови: 10 Број на програми: 6 Брза програма 30 мин: 40 °C Одложен почеток: 3/6/9 часа On-Off копче/Старт-Пауза Светлосен индикатор Димензии (ШxВxД): 448 × 850 × 598 mm
804080

МАШИНА ЗА САДОВИ FAVORIT F60Y14N

14900 ден со ДДВ
Број на стандардни сетови: 12 Број на програми: 5 Брза програма 30 мин: 40 °C Одложен почеток: 3/6/9 часа On-Off копче/Старт-Пауза Светлосен индикатор Димензии (ШxВxД): 598 × 850 × 598 mm
804077

МАШИНА ЗА САДОВИ FAVORIT F60Y14S

15590 ден со ДДВ
Број на стандардни сетови: 12 Број на програми: 5 Брза програма 30 мин: 40 °C Одложен почеток: 3/6/9 часа On-Off копче/Старт-Пауза Светлосен индикатор Димензии (ШxВxД): 598 × 850 × 598 mm
804078

ФРИЖИДЕР FAVORIT L1002N

9999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А+ Капацитет: 91/89 L Реверзабилна врата Регулирачки ногарки Ниво на бучност: 43 dВ Потрошувачка на ел. енергија: 113 kWh/год Димензии (ВхШхД): 82,1 x 48 x 50 cm
804095

ФРИЖИДЕР FAVORIT R1001E

8999 ден со ДДВ
Конвенционално ладење Вкупен нето капацитет: 91 l Нето капацитет на фрижидерот: 73 l Нето волумен на замрзнувачот: 8 l Фиксни полици на врата Прилагодувачки стаклени полици Димензии (ШхВхД): 480 х 821 х 500 mm
803961