Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 24 36

ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА UTILI UTV180HD

999 ден со ДДВ
Материјал: калено стакло Напојување: батерија 2 х ААА (2х1,5V) Дигитален LCD дисплеј Индикатор за преоптоварување и празна батерија Автоматско подесување и исклучување Прецисзност до 100 g Максимална тежина до 180 kg Димензии: 300 x 300 x 22 mm
803968

КУЈНСКА ВАГА UTILI UKV5M

899 ден со ДДВ
Материјал: калено стакло Напојување: батерија 2 х ААА (2х1,5V) Дигитален LCD дисплеј: 60,8 х 23 mm Индикатор за преоптоварување и празна батерија TARE функција/Автоматско исклучување Прецисзност до 1 g/Капацитет до 5 kg Димензии: 222 x 152 x 22 mm
803969