Се прикажуваат 1–24 од 27 резултати

Прикажи 9 24 36

TАВА TEFAL SO CHEF G2670472 24cm

1749 ден со ДДВ
Титаниумска тава Дијаметар 24 cm TITANIUM ANTI-SCRATCH COATING: Отпорност од гребење, до 6 пати поголема трајност Thermo-SpotTM: Индикатор за топлина Погодно за користење на плин, ел. рингла, стаклокерамичка и индукциска плотна
803499

АПАРАТ ЗА ГОТВЕЊЕ НА ПАРЕА TEFAL VC145130

4839 ден со ДДВ
Механичка контролна табла Садови за готвење: 2/Капацитет: 6 L Моќност: 900 W/Автоматски тајмер Мануелна стоперица при вриење Сад за полнење со вода однадвор Индикатор за нивото на водата Двоен сад од нерѓосувачки челик
803497

ВОК ТАВА TEFAL SIMPLY CLEAN B5671953 28CM

1569 ден со ДДВ
Тава за готвење: 24 cm
Титаниумски нелеплив слој
THERMO-SPOTTM: Индикатор за топлина
Погодно за стаклокерамика/плинска плотна
При готвење на гас и електрична енергија
Безбедно за миење во машина за садови
801489

ВОК ТАВА TEFAL SO CHEF G2677772 26cm

2370 ден со ДДВ
Титаниумска вок тава за готвење Дијаметар 26 cm TITANIUM ANTI-SCRATCH COATING: Отпорност од гребење, до 6 пати поголема трајност Thermo-SpotTM: Индикатор за топлина Погодно за користење на плин, ел. рингла, стаклокерамичка и индукциска плотна
802665

ГРИЛ ТАВА TEFAL SIMPLY CLEAN B5674053

1759 ден со ДДВ
Титаниумска грил тава Дијаметар 26х26 cm TITANIUM ANTI-SCRATCH COATING: Отпорност од гребење, до 6 пати поголема трајност Thermo-SpotTM: Индикатор за топлина Погодно за користење на плин, ел. рингла, стаклокерамичка и индукциска плотна
803498

ЕЛЕКТРИЧЕН ЕКСПРЕС ЛОНЕЦ TEFAL P2530741 SECURE 5-6L

6999 ден со ДДВ
Готвење под притисок/Индикатор за притисок Капацитет на садот: 6 L Број на програми за готвење: 2 Систем за автоматско заклучување Брз пренос на топлина, се готви 2 пати побрзо Материјал: нерѓосувачки челик Безбедносен вентил/Контролна табла
803504

ЕЛЕКТРИЧЕН ЕКСПРЕС ЛОНЕЦ TEFAL P2530750 SECURE 5 NEO

7769 ден со ДДВ
Готвење под притисок/Индикатор за притисок Капацитет на садот: 6 L Број на програми за готвење: 2 Систем за автоматско заклучување Брз пренос на топлина, се готви 2 пати побрзо Материјал: нерѓосувачки челик Безбедносен вентил/Контролна табла а
803502

ЕЛЕКТРИЧЕН ЕКСПРЕС ЛОНЕЦ TEFAL SECURE 5 NEO 8L

7359 ден со ДДВ
Готвење под притисок/Индикатор за притисок Капацитет на сад: 8 L/Број на програми: 2 Систем за автоматско заклучување Систем за ослободување од пареа Брз пренос на топлина, се готви 2 пати побрзо Безбедносен вентил/Контролна табла ВАЖНО: Капакот не се пере во машина за садови!
803503

КУЈНСКО НОЖЕ ЗА ЛУПЕЊЕ TEFAL K2071014

529 ден со ДДВ
Боја: Црна и црвена
Ергономска рачка со влошка
Сечило од нерѓосувачки челик
Материјал: Челик
802168

НОЖ TEFAL K2569004

1799 ден со ДДВ
ЕКСКЛУЗИВНА ТЕХНОЛОГИЈА НА ИЗОСТРУВАЊЕ Двојни системи за острење под совршен агол Нож со сечило од 16,5 см Систем за заклучување Безбедносните насочувачи за прстите Капакот се одвојува и може да се чисти со четка Рачно миење и сушење со пешкир на капак и нож
803500

НОЖ ЗА ПИЦА TEFAL K2071114 PIZZA CUTTER

599 ден со ДДВ
Рачка со влошка
Сечило кое може да се отстрани
Материјал на сечило: нерѓосувачки челик
Можност за миење во машина за садови
Издржливост на температура до 230° C

802167

ОТВАРАЧ ЗА ВИНО TEFAL K2073414

1099 ден со ДДВ
Материјал на тело: Пластика
Mатеријал на спирала: Нерѓосувачки челик
Тип на завршница: Без облога
802162

ПЕГЛА НА ПАРЕА TEFAL FV 6812E0

3890 ден со ДДВ
Моќност: 2800 W/Резервоар за вода: 270
ml/Пареа во мин.: Ударна 260g/
Константна:50g/Durilium Airglide плоча:
дводелна конструкција koja обезбедува брзо
лизгање и пеглање без напор/Функција за
самочистење/Систем против создавање
каменец/Заштита од протекување/Пилот
светло/Термостат
801440

ПЕГЛА НА ПАРЕА TEFAL FV 6872E0

5919 ден со ДДВ
Моќност: 2800 W/Резервоар за вода: 270
ml/Пареа во мин.: Ударна 260g/Константна:
40g/Durilium Airglide керамичка плоча:
дводелната конструкција обезбедува брзо
лизгање и пеглање без напор/Автоматско
исклучување по 8 мин.мирување/Систем
против каменец/Заштита од протекување/
Пилот светло/Термостат/Кабел: 2m
801442

ПЕГЛА НА ПАРЕА TEFAL FV 9785 E0

8679 ден со ДДВ
Моќност: 3000 W
Должина на кабел: 2.5 m
Резервоар за вода: 350 ml
Ударна пареа: 230 g
Константна пареа: 55g
Пилот светло/Систем против каменец
Заштита од протекување/Термостат
802158

ПЕГЛА НА ПАРЕА TEFAL FV2839E0

2799 ден со ДДВ
Моќност: 2400 W/Церилиумска плоча Должина на кабел: 1.9 m Резервоар за вода: 270 ml Ударна пареа: 185 g/мин. Константна пареа: 0-40g/мин. Пилот светло/Систем против каменец Заштита од протекување/Термостат
802388

ПЕГЛА СО ПАРЕН ГЕНЕРАТОР TEFAL SV 6116E0

7859 ден со ДДВ
Моќност: 2200 W/Притисок: 5.3 bar
Ударна пареа: 270 g/min
Капацитет на резрвоар: 1.4 l
Должина на кабел: 1.6 m
Време на загревање: 2 min
Нелеплива плоча
Вграден систем за чистење

801500

ПЕГЛА СО ПАРЕН ГЕНЕРАТОР TEFAL SV6040E0

7999 ден со ДДВ
Моќност: 2200 W/Напон: 220-240 V Време на загревање: 2 min. Пареа: Излезна 100 g/Ударна: 180 g/min. Вертикална пареа/Притисок: 5,2 bar. Капацитет на резервоарот за вода: 1,2 L Керамичка плочa отпорна на гребење Систем против прокапување/каменец Еко режим/Должина на кабел: 1,6 m
803168

ПРЕСА ЗА ЛУК TEFAL K2072614

1149 ден со ДДВ
Преса за лук изработена од нерѓосувачки челик. Ги одржува вкусовите на храната. Отпорен на топлина. Отпорен на дамки. Може да се мие во машина за садови.
802163

САД ЗА ГОТВЕЊЕ TEFAL Simply Clean B5673053 20cm

1199 ден со ДДВ
Титаниумски сад за готвење Дијаметар 20 cm TITANIUM ANTI-SCRATCH COATING: Отпорност од гребење, до 6 пати поголема трајност Thermo-SpotTM: Индикатор за топлина Погодно за користење на плин, ел. рингла, стаклокерамичка и индукциска плотна
802664

ТАВА TEFAL SO CHEF G2670572 26cm

1869 ден со ДДВ
Титаниумска тава Дијаметар 26 cm TITANIUM ANTI-SCRATCH COATING: Отпорност од гребење, до 6 пати поголема трајност Thermo-SpotTM: Индикатор за топлина Погодно за користење на плин, ел. рингла, стаклокерамичка и индукциска плотна
803501

ТАВА ЗА ПАЛАЧИНКИ TEFAL So Chef G2673872 25cm

1799 ден со ДДВ
Тава за палачинки: 25 cm
Титаниумски нелеплив слој
THERMO-SPOT TM: Индикатор за топлина
Погодно за користење на стаклокерамика,
индукциска
електрична и плинска плотна
При готвење на гас и електрична енергија
Безбедно за миење во машина за садови
801490

ТАВА ЗА ПАЛАЧИНКИ TEFAL Unlimited G2553872 25cm

1999 ден со ДДВ
Алуминиумска тава за палачинки
Дијаметар 25 cm
Thermo-SpotTM: Индикатор за топлина
Погодно за користење на ел. рингла

стаклокерамичка и индукциска плотна и плин
802283

ТАВА СО КАПАК TEFAL B5673253 24CM

2149 ден со ДДВ
Тава за готвење со капак: 24 cm
Титаниумски нелеплив слој
Надворешен материјал од алуминиум
THERMO-SPOT TM: Индикатор за топлина
Погодно за користење на стаклокерамика,
халогена
електрична и плинска плотна
При готвење на гас и електрична енергија
Безбедно за миење во машина за садови
801491