Се прикажуваат 1–24 од 46 резултати

Прикажи 9 24 36

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ALFA PLAM S 140.50.13

18420 ден со ДДВ
Боја: Бела
Зони за готвење: 4
Конвенционална рерна
Волумен на рерната: 60L
Напон: 400/230V 3N/50Hz
Домензии: 50x85x60cm
Тежина: 47kg

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ALFA PLAM S 140.55.13

18890 ден со ДДВ
Моќност 7915W 4 рингли/1 експрес Механички контроли Димензии:85х60х55cm Двојно стакло на рерната Фиока за тепсијата Капак за шпоретот

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ALFA PLAM S 140.55.13 G-6-R

18890 ден со ДДВ
Капацитет на рерната: 71L Ел.плотна: 4 рингли Режим на работа на рерна: 6 Можност за самочистење на рерната Димензии(ШxВxД): 850 x 550 x 650mm

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ALFA PLAM S 140.55.33 КАФЕН

18890 ден со ДДВ
Моќност 7915W 4 рингли/1 експрес Механички контроли Димензии:85х60х55cm Двојно стакло на рерната Фиока за тепсијата Капак за шпоретот

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ALFA PLAM S 140.55.43 G-6-R ЦРН

18890 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 8025W Грејни плочи:4/ Експрес:1 Капацитет на рерната: 70L Двојно стакло на рерната Можност за самочистење на рерната Капак за шпоретот Димензии на шпоретот: 550x600x850mm

ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО ДУПЛО ALFA PLAM СТУДИО 2

5229 ден со ДДВ
Моќност:2500W
Рингли: 1х185
1х145mm
Димензија 436х320х67mm
Тежина 5,3kg

ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО ЕДИНЕЧНО ALFA PLAM СТУДИО 1

3690 ден со ДДВ
Моќност:1200W
Рингла: 1х185mm
Димензија 240х320х67mm
Тежина 3,2kg

КАМИН ALFA PLAM ELITA 2 (СЛОНОВА КОСКА)

18990 ден со ДДВ
Моќност: 6 kW Димензија: 455 x 442 x 865 mm Дијаметар 120 mm Волумен: 100 m3 Грејна површина: 30-38 m2 Тежина: 73 / 85 kg

КАМИН ALFA PLAM ELITA 2 A (АНТРАЦИТ) 6KW

18990 ден со ДДВ
Моќност: 6 kW Дијаметар 120 mm Волумен: 100 m3 Грејна површина: 30-38 m2 Тежина: 73/85 kg Димензија: 455 x 442 x 865 mm Лиена плотна Ложиште со шамотни плочи Стаклена врата/Регулатор Простор за дрва со врата

КАМИН ALFA PLAM ELITA 2 ЦРВЕНА

18990 ден со ДДВ
Моќност: 6 kW Дијаметар 120 mm Волумен: 100 m3 Грејна површина: 30-38 m2 Тежина: 73/85 kg Димензија: 455 x 442 x 865 mm Лиена плотна Ложиште со шамотни плочи Стаклена врата/Регулатор Простор за дрва со врата

КАМИН ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ ALFA PLAM KOMO KOMPAKT 23KW

115290 ден со ДДВ
Капацитет: 23 kW/Ниво на моќност: 5 Површина на загревање: 88-147 m2 Димензии: 590 x 642 x 1222 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 45kg Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 30h Котел-Лим/Ложиште-Гус

КАМИН НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM LUKA КРЕМ 8 KW

62590 ден со ДДВ
Капацитет: 8 kW/Ниво на моќност: 5 Површина на загревање: 51 m2 Димензии: 590 x 490 x 955 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 110kg Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 28h Котел-Лим/Ложиште-Челик/Врата-Стакло

КАМИН НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM LUKA 8KW ЦРВЕНА

62590 ден со ДДВ
Капацитет: 8 kW/Ниво на моќност: 5 Површина на загревање: 51 m2 Димензии: 590 x 490 x 955 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 23kg Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 28h Котел-Лим/Ложиште-Челик/Врата-Стакло

КАМИН НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM LUKA 12KW

82890 ден со ДДВ
Капацитет: 12 kW Димензии: 589 x 633 x 1109 mm Пречник на димен отвор:80 mm Потрошувачка на пелети мин/макс:0.5/2.7kg/h Максимално време на работа со полн резервоар:28h Капацитет на резервоарот за пелет: 28kg Волумен на загревање: 200 m3 Површина на загревање: 77 m2 Тежина: 158/184 kg

КАМИН НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM LUKA КРЕМ 8KW

62590 ден со ДДВ
Капацитет: 8 kW/Ниво на моќност: 5 Површина на загревање: 51 m2 Димензии: 590 x 490 x 955 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 110kg Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 28h Котел-Лим/Ложиште-Челик/Врата-Стакло

КАМИН НА ПЕЛЕТИ ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ ALFA PLAM KOMO 21KW ЦРВЕН

109990 ден со ДДВ
Капацитет: 21 KW/Ниво на моќност: 5 Површина на загревање: 81-135 m2 Димензии: 574 x 620 x 1225 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 45kg Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 26.5h Котел-Лим/Ложиште-Гус/Врата-Стакло

КАМИН НА ПЕЛЕТИ ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ ALFA PLAM KOMO 15KW

113590 ден со ДДВ
Капацитет: 15 KW/Греење на вода: 18kW Површина на загревање: 58-96 m2 Димензии: 530 x 570 x 1010 mm Капацитет на резервоар: Пелет 25kg/Вода 32L Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 21h Котел-Лим/Ложиште-Гус/Врата-Стакло

КАМИН НА ПЕЛЕТИ ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ ALFA PLAM KOMO 21KW КРЕМ

109990 ден со ДДВ
Капацитет: 21 KW/Греење на вода: 18kW Површина на загревање: 81-135 m2 Димензии: 574 x 620 x 1225 mm Резервоар: Пелет 45kg/Вода 32L Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 26.5h Котел-Лим/Ложиште-Гус/Врата-Стакло

КАМИН НА ПЕЛЕТИ ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ ALFA PLAM KOMO 21KW ЦРН

109990 ден со ДДВ
Капацитет: 21 KW/Греење на вода: 18kW Површина на загревање: 81-135 m2 Димензии: 574 x 620 x 1225 mm Резервоар: Пелет 45kg/Вода 32L Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 26.5h Котел-Лим/Ложиште-Гус/Врата-Стакло

КОМБИНИРАН ШПОРЕТ ALFA PLAM SG 022.55.13 GI 18

18590 ден со ДДВ
Вкупна електрична моќност: 3025W Вкупна моќност на гас: 6800W 2 електрични/2 плински зони Електрична рерна: 460х440х320mm Фиока за тепсијата Капак за шпоретот Димензии на шпоретот:550x600x850mm

КОМБИНИРАН ШПОРЕТ ALFA PLAM SG 122.55.13 55CM

21690 ден со ДДВ
Вкупна електрична моќност: 3025W Вкупна моќност на гас: 6800W 2 електрични/2 плински зони Електрична рерна 70Л: 460х440х320mm Фиока за тепсијата Капак за шпоретот Димензии: (В/Ш/Д)85/55/60 cm

КОМБИНИРАН ШПОРЕТ ALFA PLAM SG 122.55.13GI6 R

21690 ден со ДДВ
Вкупна електрична моќност: 5125W Вкупна моќност на гас: 4000W 2 електрични/2 плински зони Електрична рерна 70Л: 460х475х320mm Фиока за тепсијата Капак за шпоретот Димензии на шпоретот:550x600x850mm

МИНИ ШПОРЕТ АLFА PLАМ (ЕЛЕКТРИЧЕН)

11960 ден со ДДВ
Моќност: 3800W
Две електрични плочи
Електрична рерна
Големина на рерната: 26,4L
Двојно стакло на рерната
Димензии на рерната: 400x300x220mm
Димензии на шпоретот: 550x360x380mm
Тежина: 21kg