Се прикажуваат 1–24 од 29 резултати

Прикажи 9 24 36

КАМИН BLIST B MAX 2

39390 ден со ДДВ
Моќност: 14-16 kW Нето тежина: 116kg Стакло на ложиште Гусана горна плоча Димензии: 665x440x810mm Kвадратура на загревање: 70-80m2 Страничен двоен лим со воздушна комора
14405

КАМИН НА ПЕЛЕТИ BLIST OPTIMA 8 EKO A

59990 ден со ДДВ
Капацитет: 180W
Површина на загревање: 77 m2
Димензии: 490 x 545 x 925 mm
Капацитет на резервоарот за пелет: 17kg
Пречник на димен отвор: 80 mm
Време на работа со полн резервоар: 36h
Котел-Лим/Ложиште-Челик/Врата-Стакло

24133

МЕТАЛЕН РАФТ BLIST RG2 1500Х750Х420 4

3390 ден со ДДВ
Димензии: 150x75x42cm
Број на полици: 4x70kg
Вкупна носивост: 280kg
Материјал: Метал
Монтажа: Шрафови

20452

ПЕЧКА ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ BLIST B2 E

23990 ден со ДДВ
Моќност: 12-14kW
Нето тежина: 80kg
Капацитет на котелот: 16l
Димензии: 465x460x910mm
Врата и плотна од челик
Kвадратура на загревање:60-80m2
Бакелитна рачка/Стакло на ложиште
20454

ПЕЧКА ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ BLIST MILANO E (BRM) СИВ

39990 ден со ДДВ
Максимална моќност: 22-24 kW
Моќност при загревање на вода: 16-18 KW
Стакло отпорно на топлина до 750 °C
Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm
Димензии на печка: 580x560x1060 mm
Димензии на ложиште: 380x430x340 mm
Димензии на рерна: 430x230x300 mm
802067

ПЕЧКА ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ BLIST SAHARA 17 ЦРВЕНА

119990 ден со ДДВ
Капацитет: 150 KW/Излезна моќ: 17.55W
Површина на загревање: 90-118 m2
Димензии: 585 x 700 x 1055 mm
Резервоар: Пелет 30kg/Вода 29L
Пречник на димен отвор: 80 mm
24134

ПЕЧКА ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ BLIST TERA 22 СИВА

144990 ден со ДДВ
Капацитет: 150W/Излезна моќ: 21.63kW
Површина на загревање: 110-140 m2
Димензии: 585 x 800 x 1250 mm
Резервоар: Пелет 45kg/Вода 35L
Пречник на димен отвор: 80 mm
Време на работа со полн резервоар: 30h
LCD дисплеј во бои
20448

ПЕЧКА ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ ТЕРА 40

199999 ден со ДДВ
Капацитет: 500W/Излезна моќ: 40.20kW
Димензии: 960 x 1000 x 1430 mm
Резервоар: Пелет 120kg/Вода 117L
Пречник на димен отвор: 120 mm
Време на работа со полн резервоар: 30h
LCD дисплеј во бои
25652

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST AMBASADOR LM R

21990 ден со ДДВ
Моќност: 10-12 kW Пречник на димен отвор: 120 mm Димензија: 490 x 460 x 1160 mm Димензија на рерна: 320 x 280 x 280 mm Челична плотна и врата обложена со керамика Стаклена врата/Регулатор Простор за дрва Тежина: 102 kg 11832

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST AMBASADOR R

25990 ден со ДДВ
Моќност: 10-12kW Нето тежина: 122kg Гусена врата и плотна Димензии: 450x490x1180mm Kвадратура на загревање: 50-60m2 Бакелитна рачка/Стакло на ложиште Рерна со термометар: 310x260x260mm

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST B1

10990 ден со ДДВ
Максимална моќност: 7-9 kW Материјал: челичен лим Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на цевка за чад: 120 mm Препорачано гориво: дрво, јаглен Препорачана површина на загревање: 45 m2 Димензии на ложиште: 39 x 26 x 39 cm Димензии (ШхВхД): 46.5 х 80 х 39 cm
10329

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST B1 EKO

9999 ден со ДДВ
Моќност: 7-8kW
Нето тежина: 45kg
Димензии: 465x390x770mm
Kвадратура на загревање:35-45m2
Бакелитна рачка/Стакло на ложиште
Простор за складирање на дрва
Димензија на издувна цевка: 120mm
18639

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST B10 EKO SO KUPOLA

11599 ден со ДДВ
Моќност: 7-9 kW Димензија на димен отвор: 120 mm Површина на загревање: 40-45 m2 Челична плотна и врата на ложиште Стакло на вратата од ложиштето Простор за складирање на дрва Димензии: 465 x 390 x 970 mm

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST B2

13259 ден со ДДВ
Моќност: 8-9kW
Нето тежина: 62kg
Димензии: 465x460x910mm
Врата и плотна од челик
Kвадратура на загревање:до 40m2
Бакелитна рачка/Стакло на ложиште
Димензија на издувна цевка: 120mm

3837

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST BASEL

11690 ден со ДДВ
Максимална моќност: 8-10 kW
Материјал: челичен лим
Стакло отпорно на топлина до 750 °C
Регулатива за снабдување со воздух
Регулација на излезот на оџакот
Дефлектор/Пепелник/Решетка: железо
Димензии (ШхВхД): 46.5х91х46 cm
Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm
801924

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST BRM

25490 ден со ДДВ
Моќност: 12-14kW
Нето тежина: 124kg
Димензии: 560x580x1060mm
Kвадратура на загревање: 60-80m2
Бакелитна рачка/Стакло на ложиште
Челична врата/Гусана горна плоча
Рерна со термометар: 420x360x230mm
11831

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST EKONOMIK LUKS LM

8990 ден со ДДВ
Моќност: 5-7kW
Нето тежина: 37kg
Димензии: 330x360x930mm
Kвадратура на загревање:25-35m2
Врата и плотна челик/Стакло/Рачка бакелит
Димензија на издувна цевка: 120mm
Простор за складирање на дрва
8669

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST NAPOLI (BR)

20990 ден со ДДВ
Максимална моќност: 10-12 kW Материјал: челичен лим Решетка: леано железо Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Дефлектор/Пепелник Димензии (ШхВхД): 51х106х48 cm Димензии на рерна (ШхВхД): 43х30х23 cm
801926

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST OGAN LM СИВ

14490 ден со ДДВ
Моќност: 7-9 kW/Димен отвор: 120 mm Површина на загревање: 40-45 m2 Челична плотна и врата на ложиште Стакло на вратата од ложиштето Простор за складирање на дрва Страничен двоен лим со воздушна комора Заштита од топлина и горење на допир Димензии: 485 x 435 x 945 mm
2101

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST PADOVA

14490 ден со ДДВ
Максимална моќност: 9-11 kW
Материјал: челичен лим
Стакло отпорно на топлина до 750 °C
Регулатива за снабдување со воздух
Регулација на излезот на оџакот
Дефлектор/Пепелник/Решетка: железо
Димензии (ШхВхД): 51х91х50 cm
Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm
801925

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST POLAR

33490 ден со ДДВ
Моќност: 6-7kW Нето тежина: 69kg Димензии: 500x410x1035mm Kвадратура на загревање:25-35m2 Плотна, врата, рачка од челик Димензија на издувна цевка: 120mm Простор за складирање на дрва
25474

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST ZAR NOV BEZ

18990 ден со ДДВ
Моќност: 7-8kW
Нето тежина: 64kg
Димензии: 480x460x930mm
Kвадратура на загревање:35-40m2
Гусани: Плотна
врата
рачка
постоље
Димензија на издувна цевка: 120mm
Простор за складирање на дрва
24088

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН

18990 ден со ДДВ
Моќност: 7-8kW Нето тежина: 64kg Димензии: 480x460x930mm Kвадратура на загревање:35-40m2 Гусани: Плотна, врата, рачка, постоље Димензија на издувна цевка: 120mm Двоен лим на страници со воздушна комора