Се прикажуваат сите 10 резултати

Прикажи 9 24 36

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 1.5M EP-H822

50 ден со ДДВ
Должина: 1,5m ЕП-Х822 1,4V Плетен кабел
3D поддршка 1080P

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 10M EP-H822

200 ден со ДДВ
Должина: 10m ЕП-Х822 1,4V Плетен кабел
3D поддршка 1080P

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 15M EP-H822

300 ден со ДДВ
Должина: 15m ЕП-Х822 1,4V Плетен кабел
3D поддршка 1080P

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 3M EP-H822

80 ден со ДДВ
Должина: 3m ЕП-Х822 1,4V Плетен кабел
3D поддршка 1080P

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 20M EP-H822

500 ден со ДДВ
Должина: 20М
ЕП-Х822 1,4V
Плетен кабел
3D поддршка
1080P

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 5M EP-H822

120 ден со ДДВ
Должина: 5m ЕП-Х822 1,4V Плетен кабел
3D поддршка 1080P

ДРЖАЧ ЗА TV ELEKTRA EM 24-39

699 ден со ДДВ
Држач за телевизор
Elektra EM-32
Максимум VESA: 300x200mm
Погоден за тв екран: 24- 39
Материјал: Метал
Нерѓосувачки челик
Максимална носивост: 35 кг.

ДРЖАЧ ЗА TV ELEKTRA EMK 32-48

1790 ден со ДДВ
Погоден за: 32/48 VESA 400 × 400 Максимална носивост до 40 kg Оддалеченост од ѕидот: 125-520 mm Агол на ротација: 90 °C Агол на навалување нагоре и надолу: 15°C

ДРЖАЧ ЗА ТВ ЕЛЕКТРА ЕМ 40-48

899 ден со ДДВ
Погоден за: 25/48 Prime TV Максимум VESA: 400 x 400mm Максимална тежина: 45 kg Материјал: Ладно валан челик Оддалеченост од ѕидот: 68mm Боја: Црна

ПРАВОСМУКАЛКА ELEKTRA EFK 150 DB

2695 ден со ДДВ
Моќност:1600W Усисна моќ:300W Капацитет на садот: 2L Индикатор за полн сад Кабел: 4,5m Циклонска технологија Хепа филтер