Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 24 36

ВГРАДНА ПЛОЧА WHIRLPOOL AKT 8190 BA

13999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Грејни зони 4
2 дупли
2 единечни
Сензорски команди
Тајмер/Индикатор
Заклучување - заштита од деца
Димензии 460x58x510 мм

16665

ВГРАДНА ПЛОЧА WHIRPOOL AKT 8601-IX

14799 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Иноксна рамка на плочата
Грејни зони 4
Сензорски команди
Тајмер/Индикатор
Заклучување - заштита од деца
Димензии 460x58x510 мм

24570