Се прикажуваат сите 15 резултати

Прикажи 9 24 36

АПАРАТ ЗА МЕЛЕЊЕ МЕСО ISKRA THMGD-500A

4999 ден со ДДВ
Моќност: 1200 W Напон: 220-240V/50-60Hz Цедење за домати Алатки за мелење на месо: 3 Наставки за изработка на кобасици Електронска контрола/Повратна функција Нож од нерѓосувачки челик Стапката на проток: 1,6 kg/min
803315

ЕЛЕКТРИЧНА ДУВАЛКА ЗА ЛИСЈА ISKRA LB3000V

3499 ден со ДДВ
Моќност: 3000 W/Напон: 220-240 V Брзина на вртежи: 8000-14000 rpm 3 функции: дување, вшмукување и дробење Проток на воздух: 13m3-min Брзина на дување: 275km/h Капацитет на вреќата: 40 L Должина на кабелот: 35 cm Потенциометар/Додатна цефка Прерамка за носење на рамо
803202

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 3S-3m 001136

419 ден со ДДВ
Продолжен кабел 3 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 3м IP заштита: IP20 Максимално оптоварување: 3680W
802693

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 3S-3MK 001139

559 ден со ДДВ
Продолжен кабел 3 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 3м IP заштита: IP20/Прекинувач Максимално оптоварување: 3680W
802695

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 3S-5m 001137

799 ден со ДДВ
Продолжен кабел 3 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 5м IP заштита: IP20 Максимално оптоварување: 3680W
802694

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 5S-1.5MK 001144

569 ден со ДДВ
Продолжен кабел 5 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 1,5м IP заштита: IP20/Прекинувач Максимално оптоварување: 2500W
802697

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 5S-3M 001142

559 ден со ДДВ
Продолжен кабел 3 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 5м IP заштита: IP20/Прекинувач Максимално оптоварување: 3680W
802696

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 5S-3MK 001145

799 ден со ДДВ
Продолжен кабел 5 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 3м IP заштита: IP20/Прекинувач Максимално оптоварување: 3680W
802698

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA G03/6MSK 5M 1.5 007807

1089 ден со ДДВ
Продолжен кабел приклучници: 9 Напон: 250 V/Номинална струја: 16 А Номинална фреквенција: 50 Hz Класа на заштита: I Пресек на кабел: 1,5 mm² Должина на кабел: 5 m Максимално оптоварување: 3680 W
802700

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA G03/6MSK 9ПРИКЛ/3М/ПРЕК (007806)

759 ден со ДДВ
Број на гнезда: 9
Напон: 250 V
Номинална фреквенција: 50Hz
Номинална струја: 16 A
Пресек на кабел: 1.5 mm²
Должина на кабел: 3 m
Максимално оптоварување: 3680 W
801505

РАБОТНО СВЕТЛО СО МАГНЕТ ISKRA DL200-LED 001123

359 ден со ДДВ
COB LED работна светилка со магнет Моќност: 3W Светлина: 200 lm Ротирачка кука 360° Вграден магнет за прицврстување на метални површини
802701

РАБОТНО СВЕТЛО СО МАГНЕТ ISKRA WL200 001124

359 ден со ДДВ
COB LED работна светилка со магнет Моќност: 3W Светлина: 200 lm Ротирачка кука 360° Вграден магнет за прицврстување на метални површини
802702

РАЗДЕЛНИК ISKRA ER-2E 001150

129 ден со ДДВ
Разделник: 2 еуро утичници Напон: 250V Номинална фреквенција: 50Hz Номинална струја: 16A Класа за заштита: I IP заштита: IP20 Максимално оптеретување: 3680W
802699

РАЗДЕЛНИК ISKRA ER4E /4 ЕУРО УТИЧНИЦИ (001152)

149 ден со ДДВ
Број на гнезда: 4
Напон: 250 V
Номинална фреквенција: 50Hz
Номинална струја: 10 A
Максимално оптоварување: 3680 W
801506

СОБНА АНТЕНА ISКRА 2235-10

1190 ден со ДДВ
Канали (фреквенции):
FM & VHF Ch. 1-12 (40-230 MHz)
UHF Ch. 21-69 (470-862 MHz)
Број на елементи: 3
Максимално излезно ниво: 95 dBμV
Отпорност: 75 Ohm
Напојување: AC 220V
50 Hz

15806