Се прикажуваат сите 13 резултати

Прикажи 9 24 36

AVTO CD PIONEER DEH 1600 UBB

4699 ден со ДДВ
MP3 Player Моќност: MOS-FET 50W x 4ch CD-DA/R/RW (CD-text) RDS AM/FM tuner MP3/WMA/WAV репродукција Отстранлива предна плоча Поврзување: Tелефон/USB/АUX

AVTO CD PIONEER DEH 1600 UBG

4650 ден со ДДВ
MP3 Player Моќност: MOS-FET 50W x 4ch CD-DA/R/RW (CD-text) RDS AM/FM tuner MP3/WMA/WAV репродукција Отстранлива предна плоча Поврзување: Tелефон/USB/АUX

AVTO CD PIONEER DEH 1800 UB

4750 ден со ДДВ
CD Player/Вграден AUX MP3/WMA/WAV/FLAC playback 3-band-EQ-1 RCA (2,5V) FLAC компактибилно (до 48kHz/16bit) 15 вертикални бројки со LCD display FM(RDS)/AM (MW/LW) tuner (24presets) USB 1А за смартфон: заштита од прашина

AVTO CD PIONEER DEH 1800 UBA

4799 ден со ДДВ
CD Player/Вграден AUX MP3/WMA/WAV/FLAC playback 3-band-EQ-1 RCA (2,5V) FLAC компактибилно (до 48kHz/16bit) 15 вертикални бројки со LCD display FM(RDS)/AM (MW/LW) tuner (24presets) USB 1А за смартфон: заштита од прашина

AVTO CD PIONEER DEH 1800 UBB

4799 ден со ДДВ
CD Player/Вграден AUX MP3/WMA/WAV/FLAC playback 3-band-EQ-1 RCA (2,5V) FLAC компактибилно (до 48kHz/16bit) 15 вертикални бројки со LCD display FM(RDS)/AM (MW/LW) tuner (24presets) USB 1А за смартфон: заштита од прашина

AVTO CD PIONEER DEH 1800 UBG

4699 ден со ДДВ
CD Player/Вграден AUX MP3/WMA/WAV/FLAC playback 3-band-EQ-1 RCA (2,5V) FLAC компактибилно (до 48kHz/16bit) 15 вертикални бројки со LCD display FM(RDS)/AM (MW/LW) tuner (24presets) USB 1А за смартфон: заштита од прашина

AVTO CD PIONEER MVH 08UBG

3590 ден со ДДВ
CD Player/Вграден AUX/MOS-FET 50Wx4ch MP3/WMA/WAV/FLAC playback 3-band-EQ-1 RCA (2,5V) FLAC компактибилно (до 48kHz/16bit) 15 вертикални бројки со LCD display FM(RDS)/AM (MW/LW) tuner (24presets) USB 1А за смартфон: заштита од прашина Светло на екранот: зелено

АВТО ЗВУЧНИЦИ PIONEER TS G 1720 F

2299 ден со ДДВ
Коаксијални звучници 17 cm Фреквенција 36-18000Hz/ 90 dB Моќност 300W/ Номинална 40W Големина на средна површина 30mm Магнети Y35/Тежина 0.59kg Отсечена дупка 144mm Длабочина на монтирање 49.7mm

АВТО ЗВУЧНИЦИ PIONEER TS G 6930 F

3499 ден со ДДВ
Звучници со 3-насоки 6 x 9 Вкупна моќност 800W/400W поединечно Cone Tweeter: 2 Dome Supertweeter: 3/8 Длабочина на врвот: 2-3/4 Димензии на намалување: 6×8-3/4 Фреквенција: 32-32,000 Hz/ 90dB

АВТО ЗВУЧНИЦИ PIONEER TSG 1322 I

1999 ден со ДДВ
Звучници Pioneer
13 см 2-насочен коаксијален звучник
Моќност: 210W
Импеданса: 4Omega
Фрекфенција: 43-27,000Hz
Чувствителност: 89dB

АВТО ЗВУЧНИЦИ PIONEER TSG TSQ 131 C

4200 ден со ДДВ
Моќност: 180W Номинална: 35 W Големина на вуфер: 13 cm

МИКРО СЛУШАЛКИ PIONEER SE CE11K ЦРНИ

499 ден со ДДВ
Kомпактен дизајн Максимална моќност 50mW Чувствителност 100dB/mW Динамични драјвери со јасен звук Аголeн стерео мини приклучок: 3.5mm Поврзување: MP3, CD, компјутери итн Тежина на литиумска батерија ‎40g

МИКРО СЛУШАЛКИ PIONEER SE CL502 VV

759 ден со ДДВ
Конектор: 3,5 милиметарски стерео мини-приклучок 3м (позлатен)
Дијаметар на звучник:10mm
За Смартфон или mp3 плеер
Фреквенција: 20-20000 Hz
Моќност: 100 mW
Должина на кабелот: 1,2 м