Се прикажуваат сите 18 резултати

Прикажи 9 24 36

KINGSTONE DT MIKRO 3.1 64GB METAL USB 3.1 DTMC3-64GB

875 ден со ДДВ
Капацитет: 64 GB Боја: Сива/Материјал: Метал Интерфејс: USB 3.2 Gen 1 Перформанс: 100 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows 8, 8.1, 10, Chrome™ OS Mac OS v. 10.12.x+, Linux (v. 2.6.x+)

USB KINGSTONE 32GB 3.0 DATA TRAVELER SE9G2

559 ден со ДДВ
Капацитет: 32 GB Боја: Сива/Материјал: Метал Интерфејс: USB 3.0 Перформанс: 100 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows 8, 8.1, 10, Chrome™ OS Mac OS v. 10.12.x+, Linux (v. 2.6.x+)

USB KINGSTONE 64GB 2.0 DATA TRAVELER 104 DT104-64GB

555 ден со ДДВ
Капацитет: 64 GB Боја: Црна/Материјал: Пластика Интерфејс: USB 2.0 Перформанс: 1 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows 8, 8.1, 10, Chrome™ OS Mac OS v. 10.12.x+, Linux (v. 2.6.x+)

USB KINGSTONE 64GB 3.1 DATA TRAVELER

589 ден со ДДВ
Капацитет: 64 GB Боја: Црно-Црвена/Материјал:Пластика Интерфејс: USB 3.1 Gen 1 Перформанс: 100 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows, MAC, Linux, Chrome

ВНАТРЕШЕН SSD DISK KINGSTON 480GB UV500 SATA3 2.5 SUV500-480G

4599 ден со ДДВ
Форма фактор: 2.5” Интерфејс: SATA Rev. 3.0 (6Gb/s) Капацитет 1: 480 GB Контролор на Marvell 88SS1074 NAND: 3D TLC Поддршка за шифрирање (AES 256-bit)

ВНАТРЕШЕН SSD DISK KINGSTONE 500GB M.2 NVME 3D TLC NA ND

5999 ден со ДДВ
Kingston 500GB M.2 PCIe NVMe SSD
3D TLC NAND
Supports a full-security suite (TCG Opal 2.0 AES 256-bit eDrive)
up to 3
200MB/s read
up to 2
200MB/s
write
SKC2000M8/500G

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА KINGSTONE 16GB SDHC 10 UHSI

454 ден со ДДВ
Мемориски картичка Kingstone
Тип: SDHC Card
Меморија: 16 GB
Класа: 10,,

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА KINGSTONE 32GB SDXC 10 UHSI

595 ден со ДДВ
Мемориски картичка Kingstone
Тип: SDHC Card
Меморија: 32 GB
Класа: 10,,

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА KINGSTONE 8GB HC GLASS4

225 ден со ДДВ
Мемориски картичка Kingstone
Тип: SDHC Card
Меморија: 8 GB
Класа: 4

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА KINGSTONE 8GB SD HARD GLASS 4

125 ден со ДДВ
Мемориски картичка Kingstone Тип: SDHG Card Меморија: 8 GB Класа: 4

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА KINGSTONE 8GB SDHC HSCLASS4

195 ден со ДДВ
Мемориски картичка Kingstone
Тип: SDHC Card
Меморија: 8 GB
Класа: 4,

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА MIKRO KINGSTONE 64GB MIKRO SDHC

999 ден со ДДВ
Kingston 64GB microSDXC
Canvas React 100R/80W U3 UHS-I V30 A1 Card + SD Adptr
SDCR/64GB

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА MIKRO KINGSTONE 64GB SDHC CANVASSELECT CL 10 UHC-I 80MB

559 ден со ДДВ
Kingston 64GB microSDXC
Canvas Select 80R CL10 UHS-I Card + SD Adapter
Speeds up to 80 MB/s Read
SDCS/64GB

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА MIKRO KINGSTONE HIGX ENDURANCE MIKRO SD KARD 64GB

759 ден со ДДВ
Kingston High Endurance microSD Card 64GB
High performance
UHS-I U1 Speed Class 10
95MB/s Read and 30MB/s Write
Seamless recording
Durable in harsh conditions
SDCE/64GB

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА SD KINGSTONE 16GB SDHC HIGH SPEED LASS4

355 ден со ДДВ
Мемориски картичка Kingstone
Тип: SDHC Card
Меморија: 16 GB
Класа: 4,