Прикажан е еден резултат

Прикажи 9 24 36

ДИСПАНЗЕР ЗА ВОДА AUX HD 1578

9990 ден со ДДВ
Диспанзер за ладна и топла вода Капацитет литри на топла вода: 1литар Капацитет литри ладна вода: 2.5 до 3.5 литра Номинално внесување на топла вода: 550W Номинално внесување на ладна вода: 120W Капацитет на греење: ≥ 90°C 5L/h Капацитет на ладење: ≤ 10°C 1.5L/h
804200