Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 24 36

МИНИ ШПОРЕТ MBS БЕЛ

11490 ден со ДДВ
Моќност: 3.6 KW
Капацитет: 20.7 kg
Грејни плочи: 145-1000W/180-1500W
Грејач на рерна: 550 W
Димензии на рерна: 20.5×36.7×32.5 cm
Димензии: 31.5 x 57 x 35 cm


10230

МИНИ ШПОРЕТ MBS ЦРН

11490 ден со ДДВ
Моќност:3.6KW
Грејач на рерна:550W
Грејни плочи:145-1000W/180-1500W
Димензии на рерна: 205x367x325
Димензии на шпорет: 315x570x350

16911

ШПОРЕТ НА ДРВА MBS 10 RS ДЕСЕН

25990 ден со ДДВ
Термостат/Моќност: 11 KW Димен отвор: Десен f 120 mm Загревње на површина до 140 м3 Големина на рерната (ВхШхД): 200х490х460 mm Големина на ложиште (ВхШхД): 250х200х400 mm Степен на искористеност: 85/85 % Гориво: Дрво, дрвени брикет и јаглен Димензии: 850 x 945 x 645 mm
803289

ШПОРЕТ НА ДРВА MBS 10 RS ЛЕВ

25990 ден со ДДВ
Термостат/Моќност: 11 KW Димен отвор: Десен f 120 mm Загревње на површина до 140 м3 Големина на рерната (ВхШхД): 200х490х460 mm Големина на ложиште (ВхШхД): 250х200х400 mm Степен на искористеност: 85/85 % Гориво: Дрво, дрвени брикет и јаглен Димензии: 850 x 945 x 645 mm
22505

ШПОРЕТ НА ДРВА MBS 9E ДЕСЕН КАФЕН

19990 ден со ДДВ
Моќност: 7 KW Димен отвор: Десен f 120 mm Загревње на површина до 45 м2 Големина на рерната (ВхШхД): 200х490х460 mm Големина на ложиште (ВхШхД): 250х200х400 mm Степен на искористеност: 75 % Гориво: Дрво, дрвени брикет и јаглен Димензии (ВхШхД): 740 x 945 x 645 mm
16734

ШПОРЕТ НА ДРВА MBS 9E ЛЕВ КАФЕН

19990 ден со ДДВ
Моќност: 7 KW Димен отвор: Лев f 120 mm Загревње на површина до 45 м2 Големина на рерната (ВхШхД): 200х490х460 mm Големина на ложиште (ВхШхД): 250х200х400 mm Степен на искористеност: 75 % Гориво: Дрво, дрвени брикет и јаглен Димензии (ВхШхД): 740 x 945 x 645 mm
16733