Се прикажуваат сите 12 резултати

Прикажи 9 24 36

ЕЛЕКТРИЧНА ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ORAL B PRO2 GIFT 2500+ТК БЕЛА

3590 ден со ДДВ
Oсцилацилира и ротира 8800 пати во мин Отстранување на наслаги до 100% повеќе Број на режими на четкање: 2 Вграден тајмер од 2 минути Вграден сензорот за притисок Користење на батерија до: 14 дeна
803451

ЕЛЕКТРИЧНА ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ORAL B PRO750

2499 ден со ДДВ
Уникатна 3D технологија Oсцилацилира и ротира Отстранување на наслаги до 100% повеќе Pежим на контрола на притисокот Бонус: футрола за патување Вграден тајмер од 2 минути Користење на батерија до 10 дeна Моќност: 20W 220-240V
803450

ЕЛЕКТРИЧНА ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ORAL B VITALITY PRO GIFT EDITION ЦРНА&РОЗЕВА

3299 ден со ДДВ
Уникатна 2D технологија Oсцилацилира и ротира 7.600 пати во мин Отстранување на наслаги до 100% повеќе Чувствителен и уникатен режим Sensitive Округла глава која ја менува бојата Број на режими на четкање: 3 Вграден 2 мин.тајмер, 1 полнач, 2 глави за четки Водоотпорна рачка
803457

ЕЛЕКТРИЧНА ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ORAL B VITALITY PRO ЦРНА

1990 ден со ДДВ
Уникатна 2D технологија Oсцилацилира и ротира Отстранување на наслаги до 100% повеќе Чувствителен и уникатен режим Sensitive Број на режими на четкање: 3 Вграден тајмер од 2 минути Округла глава која ја менува бојата
803456

ЕЛЕКТРИЧНА ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ORAL-B D100 VITALITY SENSI ULTRATHIN

1769 ден со ДДВ
Технологија: 2D
Oсцилации-ротации во минута: 7600
Вкрстено четкање под агол од 16°
Програми за чистење: 1
Вграден тајмер: 2 минутен
Сензор на притисок
Користење на батерија до: 7 дeна
25954

ЕЛЕКТРИЧНА ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ORAL-B POWER D100 CARS

1579 ден со ДДВ
Технологија: 2D
Oсцилации и ротации во минута: 7600
Вкрстено четкање под агол од 16°
Програми за чистење: 2
Вграден тајмер: 2 минутен
За деца над 3 години
Користење на батерија до: 7 дeна
25462

ЕЛЕКТРИЧНА ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ORAL-B POWER PRO1 750 DESIGN EDITION

2689 ден со ДДВ
Ротирачка заоблена глава Oral-B 3D
технологија на движење Дневно чистење и
нега на непцата Батерија со времетраење до
10 дена Вграден 2-минутен тајмер

25955

ЕЛЕКТРИЧНА ЧЕТКА ЗА ЗАБИ ORAL-B PRО 700 SENSI ULTRATHIN

2529 ден со ДДВ
Технологија: 3D - Oсцилации

ротации и пулсирања во минута: 8800
Вкрстено четкање под агол од 16°
Програми за чистење: 1
Вграден тајмер: 2 минутен
Сензор на притисок
Користење на батерија до: 10 дeна


25459

РЕЗЕРВНИ ЧЕТКИ REFILL ZA ORAL B SENSI ULTRATHIN

699 ден со ДДВ
Побели заби од 1 ден со отстранување на површинските дамки Оригиналната глава на четката избледува што покажува кога да се смени Oбично се бара промена по 3 месеци за оптимални перформанси Вклучено: 1 пакување од 2 глави за четки заби
803453

РЕЗЕРВНИ ЧЕТКИ REFILL ZA ORAL B STAGES 2S

699 ден со ДДВ
Побели заби од 1 ден со отстранување на површинските дамки Оригиналната глава на четката избледува што покажува кога да се смени Oбично се бара промена по 3 месеци за оптимални перформанси Вклучено: 1 пакување од 2 глави за четки
803454

РЕЗЕРВНИ ЧЕТКИ REFILL ZA ORAL B STAGES FROZEN 2S

699 ден со ДДВ
Побели заби од 1 ден со отстранување на површинските дамки Оригиналната глава на четката избледува што покажува кога да се смени Oбично се бара промена по 3 месеци за оптимални перформанси Вклучено: 1 пакување од 2 глави за четки за заби
803455

РЕЗЕРВНИ ЧЕТКИ REFILL ЗА ORAL B EB18 2P 3D БЕЛА

699 ден со ДДВ
Побели заби од 1 ден со отстранување на површинските дамки Оригиналната глава на четката избледува што покажува кога да се смени Oбично се бара промена по 3 месеци за оптимални перформанси Вклучено: 1 пакување од 2 глави за четки за заби
803452