Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 9 24 36

БОЈЛЕР ARISTON ANDRIS 10 RS ВИСОКОМОНТАЖЕН

5409 ден со ДДВ
Внатрешна облога: Емајлиран титаниум Нов бакарен греjач моќност: 1.2 KW Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари Надворешен термостат/Напојување: 230 V Нов држач за грејачот со 4 отвори Максимална температура 80 °C Загревање за 29 минути до 45 °C Димензии (ВxШxД): 36 х 36 х 27.6 cm
2124

БОЈЛЕР ARISTON ANDRIS 10U RS НИСКОМОНТАЖЕН

5409 ден со ДДВ
Внатрешна облога: Емајлиран титаниум Нов бакарен греjач моќност: 1.2 KW Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари Надворешен термостат/Напојување: 230 V Нов држач за грејачот со 4 отвори Максимална температура 80 °C Загревање за 29 минути до 45 °C Димензии (ВxШxД): 36 х 36 х 27.6 cm
9055

БОЈЛЕР ARISTON LYDOS PLUS 80 V

Original price was: 12999 ден.Current price is: 10999 ден. со ДДВ
Капацитет: 80L/Голем LCD дисплеј Моќност: 1.8 KW/Напон: 230 V Емајлиран челичен резервоар со титаниум Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари Температура: од 45 °C до 80 °C Загревање: 2ч и 11 минути Димензии (ВxШxД) 77,3 x 45 x 48 cm
803780

БОЈЛЕР ARISTON PRO R50V 2K 50L

7990 ден со ДДВ
Капацитет: 50 l
Моќност: 2 kw
Емајлиран челичен резервоар со титаниум
16 bar
Хидрауличен вентил до 8 бари
Надворешен термостат
Максимална температура 75°С
Димензии (ВxШxД) 573x450x480 mm
1222

БОЈЛЕР ARISTON VELIS VLS ЕVО 80L ЕU

22439 ден со ДДВ
Капацитет: 80L/Голем LCD дисплеј
Моќност: 3KW/Греачи 2х 1.5KW
Позиционирање:Вертикално-Хоризонтално
Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
Температура: од 45 °C до 80 °C
Загревање: 2ч и 56 минути
Димензии (ВxШxД) 106.6x49x27 cm
18945

БОЈЛЕР АRISТОN PRО R80V 2К 80L

7990 ден со ДДВ
Волумен: 80 L
Работен притисок: 8 bar
Моќност: 2KW
Температурен опсег: 75 C
Термостат: Надворешен
Котелот: Емајлиран челик
Димензии (ШxВxД): 758x450x480 mm
860

БОЈЛЕР АRISТОN PRО Р 80 VТD 1.8К КОМБИНИРАН ДЕСЕН

10990 ден со ДДВ
Волумен: 80 L
Работен притисок: 8 bar
Моќност: 1.8KW
Температурен опсег: 75 C
Термостат: Надворешен
Котелот: Емајлиран челик
Голема Магнезиумска Анода
1221