Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 9 24 36

БОЈЛЕР LEOV 10L ВИСОКОМОНТАЖЕН

2990 ден со ДДВ
Капацитет: 10 L Монтажа: Високо Моќност на грејач: 1500W Термостат: надворешен Kазан: челичен лим Надворешна обвивка: ABS Изолација: Полистиренска Резервоар: Заштитен со титаниумска емајл

БОЈЛЕР LEOV 10L НИСКОМОНТАЖЕН

2990 ден со ДДВ
Капацитет: 10 L Монтажа: Нисоко Моќност на грејач: 1500W Термостат: надворешен Kазан: челичен лим Надворешна обвивка: ABS Изолација: Полистиренска Резервоар: Заштитен со титаниумска емајл

БОЈЛЕР LEOV 50L СО РЕГУЛАЦИЈА

4990 ден со ДДВ
Волумен: 50 L Температурен опсег: 80 º C Надворешен термостат Приказ на температура Индикаторско светло Котелот: Емајлиран челик Mg заштитна анода

БОЈЛЕР LEOV 80L КОМБИНИРАН ХОРИЗОНТАЛЕН ЛЕВ

7990 ден со ДДВ
Волумен: 80 L Број на грејачи: 1 -1.5кw Температурен опсег: 80 º C Надворешен термостат Приказ на температура Индикаторско светло Котелот: Емајлиран челик

БОЈЛЕР LEOV 80L СО РЕГУЛАЦИЈА

5999 ден со ДДВ
Волумен: 80 L Број на грејачи: 1 2000W Температурен опсег: 80 º C Приказ на температура Индикаторско светло Котелот: Емајлиран челик

БОЈЛЕР LEOV 80L ХОРИЗОНТАЛЕН

5890 ден со ДДВ
Волумен: 80 L Број на грејачи: 1 2000W Температурен опсег: 80 º C Приказ на температура Индикаторско светло Котелот: Емајлиран челик

КВАРЦНА ГРЕАЛКА LEOV KG 1

1690 ден со ДДВ
Моќност: 3850КW
Тежина: 7.5kg
Димензии во mm 580x670x100