Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 24 36

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ WINIX ZERO

16190 ден со ДДВ
Оптимална површина (AHAM): 35 m2 Максимален капацитет (Според ECARF) 99 m2 Брзини на вентилатор: 5 Ниво на бучава: 27,8db – 60db Тајмер: Да, 1/4/8 часови Сензор за честички Моќност: 2,8W – 70W Филтри: хепа / активен јаглен Напојување: 220V

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ WINIX ZERO COMPACT

9490 ден со ДДВ
Максимален капацитет 50м2 Максимален проток: 250m3/h Ниво на бучава: 26.5 – 53.7db ХЕПА филтер со ефикасност од 99,99% за честички поголеми од 0,003 микрометри Сензор за честички Моќност: 12W – 55W Напојување: 220V Автоматскиот режим го контролира сензорот за ПМ честички

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ WINIX ZERO PRO

18999 ден со ДДВ
Димензии: 25X41x60 cm Капацитет (Според ECARF): 120 м2 ХЕПА филтер со ефикасност 99,97 за честички CADR индекс (прав/полен/чад) Моќност: 5W sleep/220V/90W турбо Брзини: 5/Сензор за честички Проток на воздух: 96/486 m3 h

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ WINIX ZERO N

10590 ден со ДДВ
ТДимензии: 35x27x45cm Капацитет (Според ECARF): 45м2 Максимален проток: 330m3/h Брзини: 4/ Бучава: 47db Мотор BLDC: без четкици, долг век Тајмер / Сензор за честички Моќност: 40W / Префилтер сив и кафеав