Се прикажуваат 1–24 од 43 резултати

Прикажи 9 24 36

ВЕНТИЛАТОР КУПАТИЛСКИ COMMEL 220V/50Hz/12W/F98mm/34db

1180 ден со ДДВ
Mоќност: 12W Максимален проток на воздух: 130 m³ / h Дијаметар на отвор за монтирање: 100 mm Ниво на бучава: 34 db Брзина на вртење: 2400 вртежи во минута Степен на заштита: IP X2 Номинален напон: 220-240 V ~ 50 Hz

ВЕНТИЛАТОР КУПАТИЛСКИ COMMEL 220V/50Hz/12W/F98mm/34db

1180 ден со ДДВ
Моќност: 12W Максимален проток на воздух: 130 m³ / h Дијаметар на отворот за монтирање: 100 mm Ниво на бучава: 34 db Брзина на вртење: 2400 вртежи во минута Степен на заштита: IP X2 Номинален напон: 220-240 V ~ 50 Hz

ДВОЕН РАЗДЕЛНИК СО ПРЕКИНУВАЧ COMMEL 16А БЕЛ

209 ден со ДДВ
Двоен разделник Напон: 250V Број на гнезда: 2 Електрични параметри: 16A Светлосен прекинувач: ON/OFF Приклучок со бленда за заштита

ДВОЕН Т РАЗДЕЛНИК COMMEL 16A250V

150 ден со ДДВ
Двоен разделник
Број на гнезда:2
Максимално оптеретување:3500W/16A
Напон:250v
Боја:црна

КАБЕЛ COMMEL ROL.HO5VV-F 3G1.5 15M 0953C

1500 ден со ДДВ
Кабелска макара на ПВЦ добош 15m – 3G1,5 Кабел: H05VV-F 3G1,5 Должина на кабелот: 15 м приклучници: 4 x 230 V ~ / 16 A Приклучок: 230 V ~ / 16 A Дијаметар на ролна: 230 мм Степен на заштита: IP20 Вградена заштита од преоптоварување – термички прекинувач

КАБЕЛ COMMEL ROL.HO5VV-F 3G1.5 20M 0960

1300 ден со ДДВ
Кабелска макара на ПВЦ добош 20m – 3G1,5 Кабел: H05VV-F 3G1,5 Должина на кабелот: 20 м приклучници: 4 x 230 V ~ / 16 A Приклучок: 230 V ~ / 16 A Дијаметар на ролна: 230 мм Степен на заштита: IP20 Вградена заштита од преоптоварување – термички прекинувач

ЛЕД НОЌНО СВЕТЛО СО ПРЕКИНУВАЧ 230V

279 ден со ДДВ
LED ноќно светло Прекинувач Модел: 390-202 AB Моќност: 0.25 W Напон: 230 V Фрекфенција: 50 Hz

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 11W E27 3000K 1055LM

95 ден со ДДВ
LED сијалица E27,-11 W,-1055Lm,-А60,-3000 K (топло бела),-25 000 h,-CRI gt
80,-220-240 V~,-50 Hz

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 11W E27 4000K 6500LM CML305-122

120 ден со ДДВ
LED сијалица E27,-11W-75W,-1055Lm,-А60,-6500 K (ладно бела),-25 000 h,-CRI gt
80,-220-240 V~,-50 Hz

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 11W E27 6500K 1055LM CML305-112

120 ден со ДДВ
LED сијалица E27,-11W-75W,-1055Lm,-A60,-6500 K (ладно бела),-25 000 h,-CRI gt
80,-220-240 V~,-50 Hz

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 13W E27 4000K 12 M CML305-114

135 ден со ДДВ
LED сијалица E27,-13W-80W,-1220Lm,-А60,-4000 K (неутрално бела),-25 000 h,-CRI gt
80,-220-240 V~,-50 Hz

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 15W E27 4000K 1500LM CML305-115

159 ден со ДДВ
LED сијалица E27,-15W-1000W,-1500Lm,-А65,-4000 K (неутрално бела),-25 000 h,-CRI gt
80,-220-240 V~,-50 Hz

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 15W-3000K 1500LM

209 ден со ДДВ
Моќност: 15W Основа: E27 Трајност во работни часови: 25.000 h Напон: 220-240V Фрекфенција: 50Hz Боја топло бела: 3000 K Светлосен flux: 1500 lm

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 18W-3000K 1800LM

209 ден со ДДВ
Моќност: 18W Основа: E27 Трајност во работни часови: 25 000 h Напон: 220-240V Фрекфенција: 50Hz Боја топло бела: 3000K Светлосен flux: 1800 lm

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 6W C37 6500K

25 ден со ДДВ
LED сијалица C37,-6w,-470Lm,-6500 K (ладно бела),-25 000 h,-CRI RA gt
80,-220-240 V,-50 Hz

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 6W E14 3000K

79 ден со ДДВ
LED сијалица E14,-6 W,-470Lm,-G45,-3000 K (топло бела),-25 000 h,-CRI gt
80,-220-240 V~,-50 Hz

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 6W E14 3000K СВЕЌА

79 ден со ДДВ
LED сијалица E14,-6 W,-470Lm,-C37 (свеќа),-3000 K (топло бела),-25 000 h,-CRI gt
80,-220-240 V~,-50 Hz

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 7W GU10

103 ден со ДДВ
LED сијалица GU10,-7 W,-540Lm,-3000 K (топло бела),-25 000 h,-CRI gt
80,-220-240 V~,-50 Hz

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 9W E27 3000K 806ЛМ

87 ден со ДДВ
LED сијалица E27,-9 W,-806Lm,-А60,-3000 K (топло бела),-25 000 h,-CRI gt
80,-220-240 V~,-50 Hz

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 9W E27 4000K 806LM CML305-111

87 ден со ДДВ
LED сијалица E27,-9W-60W,-806Lm,-А60,-4000 K (неутрално бела),-25 000 h,-CRI gt
80,-220-240 V~,-50 Hz

МЕХАНИЧКИ ПРОГРАМАТОР COMMEL ДНЕВЕН ТАЈМЕР 230V 3

200 ден со ДДВ
Механички програматор за време
Дневно програмирање:24h
Интервали:од 30 мин.
Рачно подесување
Заштита од деца
Максимално оптеретување:3500W/16A
Напон:230v

ПРЕНОСЕН КА КОМЕЛ 6 ГНЕЗДА 16А250В 3 СО СКЛОПКА Х05ВВ-Ф 3Г1 5-5М

970 ден со ДДВ
Кабел:H05VV-F 3G1,5
Кабел со склопка
Должина на кабел:5м
Број на гнезда:6
Максимално оптeретување:3500W/16A
Напон:250v

ПРЕНОСЕН КА КОМЕЛ 6 ГНЕЗДА 16А250В 3 СО СКЛОПКА Х05ВВ-Ф 3Г1-1 4М

490 ден со ДДВ
Кабел:H05VV-F 3G1
Кабел со склопка
Должина на кабел:1,4м
Број на гнезда:6
Максимално оптeретување:3500W/16A
Напон:250v

ПРЕНОСЕН КА КОМЕЛ 6 ГНЕЗДА 16А250В 3 СКЛОПКА ХО5ВВ-Ф 3Г1 5-3М

392 ден со ДДВ
Кабел:H05VV-F 3G1,5
Кабел со склопка
Должина на кабел:3м
Број на гнезда:6
Максимално оптeретување:3500W/16A
Напон:250v