Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 24 36

МОНИТОР 24″ HP X24ih FHD

13999 ден со ДДВ
Големина на екран 24″ (1920×1080)
Тип на панел на екран: IPS
Брзина на освежување: 144Hz
Време на одзив: 1ms
Осветлување: 200 cd/m2
VESA 100×100/Формат:16:9/
HDMI; Audio; DisplayPort
26305

МОНИТОР 24″ PHILIPS 242V8A/00

9555 ден со ДДВ
Големина на екран: 24″ (1920×1080) FHD
Тип на панел: IPS технологија
Брзина на освежување: 75Hz
Време на одзив: 4ms/Контраст 3000: 1
Осветлување:300cd/m2/Сила на звук:2x2W
LAN/HDMI 1x1.4/DVI-I,D-subx1/Audio 1x3.5
DisplayPort: 242V8A/00//16:9
802212

Монитор AOC 24″ V2Q

10109 ден со ДДВ
Големина на екран 23″ (1920×1080)
Тип на панел на екран: IPS FHD
Брзина на освежување: 75Hz
Време на одзив: 5ms
Осветлување: 250 cd/m2
HDMI 1.4×1/DisplayPort 1.2×1
25818

МОНИТОР PHILIPS 24″ 2E1GAJ/00

10999 ден со ДДВ
Големина на екран: 24″ (1920×1080)FHD Тип на панел: VA LCD/60.5 cm Брзина на освежување: 144 Hz Време на одзив: 4ms Контраст 3500: 1 Осветлување: 350 cd/m2 HDMI (digital, HDCP)/DisplayPort x 1
25821

МОНИТОР PHILIPS 24″ 8E9QHSB/00

8309 ден со ДДВ
Големина на екран 24″ (1920×1080) FHD
Тип на панел:VA1800R CURVED Optimum
Брзина на освежување: 75Hz
Време на одзив: 5ms
Контраст 3000: 1
Осветлување: 250 cd/m2
VGA (Analogue)/HDMI 1.4 (digital)
25820