Се прикажуваат сите 10 резултати

Прикажи 9 24 36

ВЕЛОСИПЕД VENUM PUFFER 7.0 20″

8994 ден со ДДВ
Големина на тркала: 20" Алуминиумски рам: 11.5" Висококвалитетни гуми Kenda 20r Менувач преден и заден Shimano 21 speedRapid Fire Tourney Index EF500 + Shimano Алуминиумски рачки за кочници Vader Sport-S седиште со М6 Qick Release Дупли алуминиумски бандажи Предна и задна диск кочница Средна осовина со затворен касетен систем Метални педали со лагери

ВЕЛОСИПЕД MAX EST COST 3.0 20″

5599 ден со ДДВ
Големина на тркала: 20"
Метален рам: 11
Алуминиумски предни и задни кочници
Фиксна вилушка
Алуминиумски педали
Брзини:1

ВЕЛОСИПЕД MAX EAST COST 5.0 20″

7199 ден со ДДВ
Големина на тркала: 20"
Метален рам: 11
Гуми Wanda: 20"x2,125
седиште: Vader со М6 Qick Release
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници: V-brake алуминиумски
Средна осовина: со затворен касетен систем
Педали: полу метални со лагери,

ВЕЛОСИПЕД MAX GMX 8.0 20” PINK

7693 ден со ДДВ
Метален рам 11.5" Висококвалитетни гуми Compass 20"×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20" V-brake Алуминиумски кочници Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed) Полу метални педали со лагери Заден Потпирач

ВЕЛОСИПЕД MAX RS-1 8.0 20” SILVER

7693 ден со ДДВ
Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Compass 20″×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Преден Амортизер Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ V-brake Алумин. кочници Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed) Полу метални педали со лагери Заден Потпирач

ВЕЛОСИПЕД MAX RS-1 BLACK 8.0 20”

7693 ден со ДДВ
Метален рам 11.5" Висококвалитетни гуми Compass 20"×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Преден Амортизер Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20" V-brake Алумин. кочници Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed) Полу метални педали со лагери Заден Потпирач

ВЕЛОСИПЕД МАX GMX 8.0 20” VIOLET

7693 ден со ДДВ
Метален рам 11.5" Висококвалитетни гуми Compass 20’"×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20" V-brake Алумининиумски кочници Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed) Полу метални педали со лагери Заден Потпирач

ВЕЛОСИПЕД МАX SPORTIVA 8.0 20” WHITE

8393 ден со ДДВ
Метален рам 11.5" Висококвалитетни гуми Compass 20"×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Преден Амортизер Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20" V-brake Алуминиумски кочници Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed) Полу метални педали со лагери-Заден Потпирач

ВЕЛОСИПЕД МАX SPORTIVO 8.0 20” BLACK GREEN

8393 ден со ДДВ
Метален рам 11.5" Висококвалитетни гуми Compass 20’"×1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Преден Амортизер Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20" V-brake Алуминиумски кочници Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed) Полу метални педали со лагери Заден Потпирач

ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД FILO P-210 8.0 20″ VIOLET

6990 ден со ДДВ
Големина на тркала 20” Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Висококвалитетни гуми Предна и задна корпа Помошни тркала Украсно ѕвонче