Се прикажуваат сите 9 резултати

Прикажи 9 24 36

TREQA 360° ДРЖАЧ ЗА КОЛА

300 ден со ДДВ
Поставете го држачот на вентилационите
излези во Вашиот автомобил и имајте
прегледен пристап до Вашиот смартфон.

26161

TREQA USB КАБЕЛ iPHONE 1M 2,4A

149 ден со ДДВ
USB кабел за полнење Syncwire за iPhone Пренос на податоци Должина на кабел 1m. Output 2.4А
26140

TREQA СЛУШАЛКИ СО ПИН 3.5MM

199 ден со ДДВ
Слушалки со микрофон
TREQA 3.5mm
Кабел 1,2м

26157

TREQA СЛУШАЛКИ СО ПИН 3.5MM

260 ден со ДДВ
Слушалки со микрофон
TREQA 3.5mm
Кабел 1,2м
26158

TREQA СЛУШАЛКИ СО ПИН 3.5MM EP 718

299 ден со ДДВ
Слушалки со микрофон
TREQA 3.5mm
Кабел 1,2м
26159

USB КАБЕЛ TREQA TYPE C 1M 2,4A

149 ден со ДДВ
USB кабел за полнење Type-C Пренос на податоци Должина на кабел 1m. Output 2.4А
26141

USB КАБЕЛ TREQA МИКРО 1M 2,4A

149 ден со ДДВ
USB 2.0 кабел за полнење Пренос на податоци Должина на кабел 1m. Output 2.4А
26139

ПОЛНАЧ TREQA 220W 2.1A

199 ден со ДДВ
Универзален USB полнач Output-2.1A 220W
26143

ПОЛНАЧ USB TREQA 12/24 2,1A

199 ден со ДДВ
Адаптер за автомобил USB микро Влезен напон 12-24 V Излезна струја (максимум
нормално полнење) 2.1A
26144