Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

БОЈЛЕР KONCAR EGV10P2R

5280 ден со ДДВ
Волумен: 10 l/Надворешен термостат Максимална температура до 75°C Mоќност: 2000 W/Напон: 230 V Работен притисок: 7,5 бари Котел од челичен емајлиран лим Светлосен индикатор/Mg заштитна анода Степен на заштита од влага: IP 24 Димензии (ШхВхД): 324 x 324 x 315 mm
803765

БОЈЛЕР KONCAR EGV80C2TA

7590 ден со ДДВ
Волумен: 80 l/Внатрешен термостат Фабрички подесена температура 80 ºC Mоќност: 2000 W/Напон: 230 V Работен притисок: 6 бари Котел од челичен емајлиран лим Светлосен индикатор/Mg заштитна анода Степен на заштита од влага: IP 24 Димензии (ШхВхД): 458 x 920 x 485 mm
803766

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ KONCAR PR107 AT01 7/1000

15700 ден со ДДВ
Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1000 rpm Број на програми: 15 Температури °C: 20-30-40-60-90 Одложен почеток/Старт-Пауза LCD дисплеј/Звучен сигнал/Сензори Димензии (ШхВхД): 597 x 845 x 497 mm
803764