Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

ЕКСТЕНДЕР WIFI REDLINE TS720W

1090 ден со ДДВ
Порт: RJ45
Главен чип: MT7628KN
RAM: 8Mb / SPI FLASH: 2Mb
Wireless брзина: 300Mbps
Антена: 2dbi High gain omni-direction
Карактеристики: One Key WPS repeater
Network IEEE: 802.11n/802.11g/802.11b
800496

РУТЕР REDLINE RL-WR3200

990 ден со ДДВ
Моќност на безжичен пренос: 20dBm
Wireless брзина: до 300Mbps
Оперативен опсег: 2.4GHz
Оперативни модови: 5
QoS контрола на опсег за индикација
Влезови LAN/WAN: 1 10/100M self-adaptive
Антена: 2x5dBi omni-directional high gain
800494

РУТЕР REDLINE RL-WR3400

1090 ден со ДДВ
Оперативен опсег: 2.4GHz
Оперативни модови: 5
Процесор: Single-Core CPU
QoS контрола на опсег за индикација
Влезови LAN/WAN: 1 10/100M self-adaptive
Антена: 4x5dBi omni-directional high gain

800495