Прикажан е еден резултат

Прикажи 9 24 36

АПАРАТ ЗА ЕСПРЕСО DELONGHI INISSIA NESPRESSO COMPATIBLE

7149 ден со ДДВ
Програмибилни големини на чаши: 2
Отстранлив резервоар за вода: 24 oz/0,7L
Притисок на пумпата: 19 бари
Моќност на апаратот: 1260 W
Должина на приклучен кабел: 1 m
Системот за брзо загревање за 25 секунди
Автоматско исклучување по 9 минути
801859