Прикажан е еден резултат

Прикажи 9 24 36

БОЈЛЕР TING BVE 80 KP ПРАШКАСТА ОПЛАТА

14059 ден со ДДВ
Капацитет: 80L/Димензии: 435×890 mm Работен притисок: 6 bar Моќност: 2.500W/Напон: 220 V Индикатор/Термометар Материјал на казан: челик AISI 304 Изолација: Полиуретан Надворешна обвивка: Ладно валан лим Анти корозивен систем-Магнезиум
802116