Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ BRUNO TECH BLACK

17993 ден со ДДВ
Големина на тркала: 21,6 см/8,5" Дозволена тежина: 100 kg Максимална брзина: 25 km/h Досег/Растојание: 8,7 часа 25-40 km Тип на сопирање: Задна (диск сопирачка) Време на полнење: адаптер, 3-4 часа Капацитет на батеријата: 7,8 ah Моќност на моторот: 250W Апликација: „YOUFS“ PlayStory и AAP
802864

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ BRUNO TECH WHITE

17993 ден со ДДВ
Големина на тркала: 21,6 см/8,5″ Дозволена тежина: 100 kg Максимална брзина: 25 km/h Досег/Растојание: 8,7 часа 25-40 km Тип на сопирање: Задна (диск сопирачка) Време на полнење: адаптер, 3-4 часа Капацитет на батеријата: 7,8 ah Моќност на моторот: 250W Апликација: „YOUFS“ PlayStory и AAP
802865

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ BRUNO TECH WHITE

18990 ден со ДДВ
Големина на тркала: 21,6 см/8,5″ Дозволена тежина: 100 kg Максимална брзина: 25 km/h Досег/Растојание: 8,7 часа 25-40 km Тип на сопирање: Задна (диск сопирачка) Време на полнење: адаптер, 3-4 часа Капацитет на батеријата: 7,8 ah Моќност на моторот: 250W Апликација: „YOUFS“ PlayStory и AAP
802865