Се прикажуваат сите 23 резултати

Прикажи 9 24 36

ВОК ТАВА TEFAL SIMPLY CLEAN B5671953 28CM

1450 ден со ДДВ
Тава за готвење: 24 cm
Титаниумски нелеплив слој
THERMO-SPOTTM: Индикатор за топлина
Погодно за стаклокерамика/плинска плотна
При готвење на гас и електрична енергија
Безбедно за миење во машина за садови
801489

ВОК ТАВА TEFAL SO CHEF G2677772 26cm

2370 ден со ДДВ
Титаниумска вок тава за готвење Дијаметар 26 cm TITANIUM ANTI-SCRATCH COATING: Отпорност од гребење, до 6 пати поголема трајност Thermo-SpotTM: Индикатор за топлина Погодно за користење на плин, ел. рингла, стаклокерамичка и индукциска плотна
802665

КУЈНСКО НОЖЕ ЗА ЛУПЕЊЕ TEFAL K2071014

519 ден со ДДВ
Боја: Црна и црвена
Ергономска рачка со влошка
Сечило од нерѓосувачки челик
Материјал: Челик
802168

НОЖ ЗА ПИЦА TEFAL K2071114 PIZZA CUTTER

539 ден со ДДВ
Рачка со влошка
Сечило кое може да се отстрани
Материјал на сечило: нерѓосувачки челик
Можност за миење во машина за садови
Издржливост на температура до 230° C

802167

ОТВАРАЧ ЗА ВИНО TEFAL K2073414

999 ден со ДДВ
Материјал на тело: Пластика
Mатеријал на спирала: Нерѓосувачки челик
Тип на завршница: Без облога
802162

ПЕГЛА НА ПАРЕА TEFAL FV 5696E1

5599 ден со ДДВ
Моќност: 3000 W/Резервоар за вода: 300
ml/Пареа во мин.: Ударна 270g/
Константна:50g/Durilium Airglide плоча:
дводелна конструкција koja обезбедува брзо
лизгање и пеглање без напор/Функција за
самочистење/Систем против создавање
каменец/Заштита од протекување/Пилот
светло/Термостат/Кабел: 2m
801441

ПЕГЛА НА ПАРЕА TEFAL FV 6872E0

5799 ден со ДДВ
Моќност: 2800 W/Резервоар за вода: 270
ml/Пареа во мин.: Ударна 260g/Константна:
40g/Durilium Airglide керамичка плоча:
дводелната конструкција обезбедува брзо
лизгање и пеглање без напор/Автоматско
исклучување по 8 мин.мирување/Систем
против каменец/Заштита од протекување/
Пилот светло/Термостат/Кабел: 2m
801442

ПЕГЛА НА ПАРЕА TEFAL FV 9785 E0

8499 ден со ДДВ
Моќност: 3000 W
Должина на кабел: 2.5 m
Резервоар за вода: 350 ml
Ударна пареа: 230 g
Константна пареа: 55g
Пилот светло/Систем против каменец
Заштита од протекување/Термостат
802158

ПЕГЛА НА ПАРЕА TEFAL FV2839E0

2999 ден со ДДВ
Моќност: 2400 W/Церилиумска плоча Должина на кабел: 1.9 m Резервоар за вода: 270 ml Ударна пареа: 185 g/мин. Константна пареа: 0-40g/мин. Пилот светло/Систем против каменец Заштита од протекување/Термостат
802388

ПЕГЛА СО ПАРЕН ГЕНЕРАТОР TEFAL SV 6116E0

7699 ден со ДДВ
Моќност: 2200 W/Притисок: 5.3 bar
Ударна пареа: 270 g/min
Капацитет на резрвоар: 1.4 l
Должина на кабел: 1.6 m
Време на загревање: 2 min
Нелеплива плоча
Вграден систем за чистење

801500

ПРЕСА ЗА ЛУК TEFAL K2072614

1149 ден со ДДВ
Преса за лук изработена од нерѓосувачки челик. Ги одржува вкусовите на храната. Отпорен на топлина. Отпорен на дамки. Може да се мие во машина за садови.
802163

САД ЗА ГОТВЕЊЕ TEFAL Simply Clean B5672953 18cm

890 ден со ДДВ
Длабока тава за готвење: 18 cm
Нелеплив слој од титаниум
THERMO-SPOTTM индикатор за топлина
Погодно за стаклокерамика
ел. плотна
При готвење на гас и електрична енергија
Безбедно за миење во машина за садови
801486

САД ЗА ГОТВЕЊЕ TEFAL Simply Clean B5673053 20cm

1099 ден со ДДВ
Титаниумски сад за готвење Дијаметар 20 cm TITANIUM ANTI-SCRATCH COATING: Отпорност од гребење, до 6 пати поголема трајност Thermo-SpotTM: Индикатор за топлина Погодно за користење на плин, ел. рингла, стаклокерамичка и индукциска плотна
802664

ТАВА TEFAL G2550472 24cm

2059 ден со ДДВ
Титаниумска тава за готвење
Дијаметар 24 cm
TITANIUM ANTI-SCRATCH COATING:
Отпорност од гребење и до 6 пати поголема
трајност./Thermo-SpotTM: Индикатор за
топлина./Погодно за користење на ел.
рингла
стаклокерамичка и индукциска
плотна и плин

802159

ТАВА TEFAL SIMPLY CLEAN B5670453 24CM

939 ден со ДДВ
Тава за готвење: 24 cm
Нелеплив слој од титаниум
THERMO-SPOTTM индикатор за топлина
Погодно за стаклокерамика
При готвење на гас и електрична енергија
Безбедно за миење во машина за садови
801484

ТАВА TEFAL SIMPLY CLEAN B5670553 26cm

999 ден со ДДВ
Титаниумска тава за готвење Дијаметар 26 cm TITANIUM ANTI-SCRATCH COATING: Отпорност од гребење, до 6 пати поголема трајност Thermo-SpotTM: Индикатор за топлина Погодно за користење на плин, ел. рингла, стаклокерамичка и индукциска плотна
802663

ТАВА TEFAL SIMPLY CLEAN B5671053 25CM

850 ден со ДДВ
Тава за палачинки: 25 cm
Нелеплив слој од титаниум
THERMO-SPOTTM индикатор за топлина
Погодно за стаклокерамика
ел. плотна
При готвење на гас и електрична енергија
Безбедно за миење во машина за садови
801485

ТАВА ЗА ПАЛАЧИНКИ TEFAL So Chef G2673872 25cm

1550 ден со ДДВ
Тава за палачинки: 25 cm
Титаниумски нелеплив слој
THERMO-SPOT TM: Индикатор за топлина
Погодно за користење на стаклокерамика,
индукциска
електрична и плинска плотна
При готвење на гас и електрична енергија
Безбедно за миење во машина за садови
801490

ТАВА ЗА ПАЛАЧИНКИ TEFAL Unlimited G2553872 25cm

1790 ден со ДДВ
Алуминиумска тава за палачинки
Дијаметар 25 cm
Thermo-SpotTM: Индикатор за топлина
Погодно за користење на ел. рингла

стаклокерамичка и индукциска плотна и плин
802283

ТАВА СО КАПАК TEFAL B5673253 24CM

2099 ден со ДДВ
Тава за готвење со капак: 24 cm
Титаниумски нелеплив слој
Надворешен материјал од алуминиум
THERMO-SPOT TM: Индикатор за топлина
Погодно за користење на стаклокерамика,
халогена
електрична и плинска плотна
При готвење на гас и електрична енергија
Безбедно за миење во машина за садови
801491

ШПАТУЛА TEFAL K2060914

399 ден со ДДВ
Генијална и висококвалитетна креп-шпатула. Не дава вкус на храната. Отпорен на топлина. Отпорен на дамки. Безбедно за миење садови
802166

ШПАТУЛА ЗА ПАЛАЧИНКИ TEFAL 2744912

199 ден со ДДВ
Црна пластична рачка Должина 32,4 см Безбедно за миење во машина за садови Висококвалитетен Küchenaccessoir Изработен од цврста пластика
802165

ШТИПКА ЗА САЛАТА TEFAL 2745312

299 ден со ДДВ
Безбеден за миење во машина за садови Отпорност на топлина на до 220°C Материјал што не гребе Безбеден за сите садови за готвење
802164