Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 24 36

ПЛИНСКИ ШПОРЕТ FERRE C 6340G-W

8995 ден со ДДВ
Плински Шпорет
Горилници: 4
Рерна на Плин
Функции за рерната: 3
Копчиња за регулација: 6
Капацитет на рерна: 63l
13887

ПЛИНСКО РЕШО FERRE 0-300 БЕЛО ЕМАИЛ FEMAS

1790 ден со ДДВ
Модел: О-300бело
Плинско решо со капак
Горилници: 3
Контрола: механичка

16692

ПЛИНСКО РЕШО FERRE 0-300 КАФЕНО

1490 ден со ДДВ
Модел: О-300кафеаво
Плинско решо со капак
Горилници: 3
Контрола: механичка

15646

ПЛИНСКО РЕШО FERRE 0-300 КАФЕНО ЕМАИЛ FEMAS

1790 ден со ДДВ
Модел: О-300
Плинско решо со капак
Горилници: 3
Контрола: механичка
Боја: кафена емајлирана
20302