Се прикажуваат сите 15 резултати

Прикажи 9 24 36

КОСИЛКА ЗА ТРЕВА ISKRA QT3033 1300W

7999 ден со ДДВ
Mоќност: 1300W/Напон: 230-240V/50Hz
Пластично куќиште/Волумен на корпа: 40L
Брзина во празно: 2850 вртежи во минута
Максимална ширина на сечењето: 380 mm
Позиции за прилагодување на висината: 3
Висина на сечење: 25/40/55 mm

801502

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 3S-3m 001136

399 ден со ДДВ
Продолжен кабел 3 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 3м IP заштита: IP20 Максимално оптоварување: 3680W
802693

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 3S-3MK 001139

499 ден со ДДВ
Продолжен кабел 3 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 3м IP заштита: IP20/Прекинувач Максимално оптоварување: 3680W
802695

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 3S-5m 001137

699 ден со ДДВ
Продолжен кабел 3 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 5м IP заштита: IP20 Максимално оптоварување: 3680W
802694

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 3S1.0-1.5m 001135

269 ден со ДДВ
Продолжен кабел 3 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.0mm2 Должина на кабел: 1,5м IP заштита: IP20 Максимално оптоварување: 2500W
802692

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 5S-1.5MK 001144

540 ден со ДДВ
Продолжен кабел 5 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 1,5м IP заштита: IP20/Прекинувач Максимално оптоварување: 2500W
802697

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 5S-3M 001142

499 ден со ДДВ
Продолжен кабел 3 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 5м IP заштита: IP20/Прекинувач Максимално оптоварување: 3680W
802696

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 5S-3MK 001145

699 ден со ДДВ
Продолжен кабел 5 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 3м IP заштита: IP20/Прекинувач Максимално оптоварување: 3680W
802698

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA G03/6MSK 5M 1.5 007807

899 ден со ДДВ
Продолжен кабел приклучници: 9 Напон: 250 V/Номинална струја: 16 А Номинална фреквенција: 50 Hz Класа на заштита: I Пресек на кабел: 1,5 mm² Должина на кабел: 5 m Максимално оптоварување: 3680 W
802700

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA G03/6MSK 9ПРИКЛ/3М/ПРЕК (007806)

740 ден со ДДВ
Број на гнезда: 9
Напон: 250 V
Номинална фреквенција: 50Hz
Номинална струја: 16 A
Пресек на кабел: 1.5 mm²
Должина на кабел: 3 m
Максимално оптоварување: 3680 W
801505

РАБОТНО СВЕТЛО СО МАГНЕТ ISKRA DL200-LED 001123

299 ден со ДДВ
COB LED работна светилка со магнет Моќност: 3W Светлина: 200 lm Ротирачка кука 360° Вграден магнет за прицврстување на метални површини
802701

РАБОТНО СВЕТЛО СО МАГНЕТ ISKRA WL200 001124

299 ден со ДДВ
COB LED работна светилка со магнет Моќност: 3W Светлина: 200 lm Ротирачка кука 360° Вграден магнет за прицврстување на метални површини
802702

РАЗДЕЛНИК ISKRA ER-2E 001150

99 ден со ДДВ
Разделник: 2 еуро утичници Напон: 250V Номинална фреквенција: 50Hz Номинална струја: 16A Класа за заштита: I IP заштита: IP20 Максимално оптеретување: 3680W
802699

СОБНА АНТЕНА ISKRA 2235-07

1150 ден со ДДВ
Дигитална собна антена
Фреквенција 47-230 MHz
Максимум 36 dB
Папојување AC 230V
DC 12V3323

СОБНА АНТЕНА ISКRА 2235-10

950 ден со ДДВ
Канали (фреквенции):
FM & VHF Ch. 1-12 (40-230 MHz)
UHF Ch. 21-69 (470-862 MHz)
Број на елементи: 3
Максимално излезно ниво: 95 dBμV
Отпорност: 75 Ohm
Напојување: AC 220V
50 Hz

15806