Прикажан е еден резултат

Прикажи 9 24 36

ШПОРЕТ НА ДРВА MBS 9MRS СО ТЕРМОСТАТ ДЕСЕН КАФЕН

19990 ден со ДДВ
Димензии на шпоретот: 740 x 945 x 645 mm
Димензии на рерната: 200 x 490 x 460
Моќност: 10 kW
Гориво: дрво и јаглен
Капацитет: 50 m2 дрво
65 m2 јаглен
Тежина на шпоретот: 94 kg
Одвод за чад: десен
Пречник на одводот за чад: Ф120
18712