Се прикажуваат сите 8 резултати

Прикажи 9 24 36

ПЕГЛА НА ПАРЕА ROWENTA DW 5320D1

3999 ден со ДДВ
Моќност: 2700 W
Резервоар за вода: 300 ml
Ударна пареа: 190 g/Константна пареа: 45g
Microsteam HD технологија на плоча
со повеќе од 400 отвори за пареа
Пилот светло/Систем против каменец
Заштита од протекување/Термостат
801444

ПРАВОСМУКАЛКА ROWENTA RO3786EA

8999 ден со ДДВ
Циклонска технологија/Animal Care Моќност на моторот: 750 W Капацитет на садот: 1.5 L Телескопска цевка/Радиус 8.8m Брзини на усисна моќ: 2 Должина на кабел: 6.2m/Бучност: 79 dB Маневрирање на тркалата 1х 360°
802662

ПРАВОСМУКАЛКА СО САД ROWENTA RO 4825EA

8469 ден со ДДВ
Циклонска термотехнологија
Моќност на моторот: 550 W
Капацитет на садот: 2.5 L
Телескопска цевка/Радиус 8.8m
Нивоа на филтрација: 3
Должина на кабел: 6.2m/Бучност: 75 dB
Маневрирање на тркалата 1х 360°
801418

ПРАВОСМУКАЛКА СО САД ROWENTA RO 4853EA

7599 ден со ДДВ
Циклонска термотехнологија
Моќност на моторот: 550 W
Капацитет на садот: 2.5 L
Телескопска цевка/Радиус 8.8m
Нивоа на филтрација: 3
Должина на кабел: 6.2m/Бучност: 75 dB
Маневрирање на тркалата 1х 360°
801419

ФЕН ROWENTA CV 7920 F0

5090 ден со ДДВ
Моќност: 2300 W
Тивок АC Мотор за брзо сушење
Број на температури: 3/Број на брзини: 2
Брзина на воздухот: 120 km/h
Димензии на концентраторот: 8 mm
Должина на приклучен кабел: 1.8m
Јонски генератор
802157

ФЕН ROWENTA CV1803F0

1499 ден со ДДВ
Максимална моќност: 1600 W Hивоа на температура: 2 Број на брзини: 2 Должина на кабел: 1,8 m Ладен воздух Кука за закачување
802655

ЧЕТКА ЗА КОСА ROWENTA CF 9530

3998 ден со ДДВ
Моќност: 1000W/Додатоци: 2
Керамичка облога
Температурни поставки: 2
Опција за ладен воздух
Ротација во два правци
Систем за заклучување
Јонска технологија
Должина на кабел: 1.8m
802133

ЧЕТКА ОБЛИКУВАЧ ЗА КОСА ROWENTA CF7830F0

3690 ден со ДДВ
Моќност: 1200 W
Вртежи во два правци
Број на додатоци: 5
Должина на четка: 38 mm
Температурни нивоа: 2
Должина на кабел: 1.8 m
Јонизатор/Ладен воздух
Облога од Cashmere Keratin
802132