Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 9 24 36

БОЈЛЕР ARISTON PRO OR R-3 10L ВИСОКОМОНТАЖЕН

5299 ден со ДДВ
Капацитет: 10L
Моќност: 1200 W/Напон: 230 V
Време потребно за загревање: 29 min
Максимална температура: 80 °C
Дисперзија на топлина: 0.43 kWh/24h
Максимален притисок: 8 bar
Димензии: 360х254х360 mm

2124

БОЈЛЕР ARISTON PRO P 80 VTS 1.8K КОМБИНИРАН ЛЕВ

10490 ден со ДДВ
Капацитет:80L
Моќност:1800W
Приклучок на левата страна
Притисок:8 br
Максимална температура:75 C
Изолација:Полиуретанска
Регулација на температура

8718

БОЈЛЕР ARISTON PRO R50V 2K 50L

7999 ден со ДДВ
Капацитет: 50 l
Моќност: 2 kw
Емајлиран челичен резервоар со титаниум
16 bar
Хидрауличен вентил до 8 бари
Надворешен термостат
Максимална температура 75 С
Димензии (ВxШxД) 573x450x480 mm
1222

БОЈЛЕР ARISTON PRO UR R-3 10L НИСКОМОНТАЖЕН

5299 ден со ДДВ
Капацитет: 10L
Моќност: 1200 W/Напон: 230 V
Време потребно за загревање: 29 min
Максимална температура: 80 °C
Дисперзија на топлина: 0.43 kWh/24h
Максимален притисок: 8 bar
Димензии: 360х254х360 mm
9055

БОЈЛЕР ARISTON VELIS VLS ЕVО 80L ЕU

21990 ден со ДДВ
Капацитет: 80L/Голем LCD дисплеј
Моќност: 3KW/Греачи 2х 1.5KW
Позиционирање:Вертикално-Хоризонтално
Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
Температура: од 45 °C до 80 °C
Загревање: 2ч и 56 минути
Димензии (ВxШxД) 106.6x49x27 cm
18945

БОЈЛЕР АRISТОN PRО R80V 2К 80L

7999 ден со ДДВ
Волумен: 80 L
Работен притисок: 8 bar
Моќност: 2KW
Температурен опсег: 75 C
Термостат: Надворешен
Котелот: Емајлиран челик
Димензии (ШxВxД): 758x450x480 mm
860

БОЈЛЕР АRISТОN PRО Р 80 VТD 1.8К КОМБИНИРАН ДЕСЕН

10490 ден со ДДВ
Волумен: 80 L
Работен притисок: 8 bar
Моќност: 1.8KW
Температурен опсег: 75 C
Термостат: Надворешен
Котелот: Емајлиран челик
Голема Магнезиумска Анода
1221