Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 24 36

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ WINIX ZERO

16190 ден со ДДВ
Kапацитет (Според ECARF): 99 m2
Брзини на вентилатор: 5
Ниво на бучава: 27,8db – 60db
Тајмер: Да
1/4/8 часови
Сензор за честички
Моќност: 70W / 220V
Филтри: хепа / активен јаглен
25660

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ WINIX ZERO PRO

18999 ден со ДДВ
Димензии: 25X41x60 cm
Капацитет (Според ECARF): 120 м2
ХЕПА филтер за честички 99,97
CADR индекс (прав/полен/чад)
Моќност: 5W sleep/220V/90W турбо
Брзини: 5/Сензор за честички
Проток на воздух: 96/486 m3 h
24808