Се прикажуваат 1–24 од 37 резултати

Прикажи 9 24 36

ЛЕД НОЌНО СВЕТЛО СО ПРЕКИНУВАЧ 230V

329 ден со ДДВ
LED ноќно светло
Прекинувач
Модел: 390-202 AB
Моќност: 0.25 W
Напон: 230 V
Фрекфенција: 50 Hz
801043

ЛЕД РЕФЛЕКТОР COMMEL 10W 6500К СО ДЕТЕКТОР ЦРН CML307-218

859 ден со ДДВ
Моќност: 10 W
Светлечки флукс: 900 lm
Детектори на движење: 120°
Температура на светлина: 6500 K
Фактор на моќност: >0,9
Животен век: 25.000 ч
Степен на заштита: IP44
Номинален напон: 220-240 V ~ 50 Hz
802378

ЛЕД РЕФЛЕКТОР COMMEL 20W 1400LM СО СЕНЗОР БЕЛ CML307-128

1059 ден со ДДВ
Моќност: 20 W
Светлечки флукс: 1400 lm
Детектори на движење: 120°
Температура на светлина: 6500 K
Фактор на моќност: >0,9
Животен век: 25.000 ч
Степен на заштита: IP44
Номинален напон: 220-240 V ~ 50 Hz
802377

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 11W E27 4000K 6500LM CML305-122

120 ден со ДДВ
E27-11W-75W-1055Lm-А60-6500 K (ладно бела)-25 000 h-CRI gt
80-220-240 V~-50 Hz
21750

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 11W E27 6500K 1055LM CML305-112

119 ден со ДДВ
E27-11W-75W-1055Lm-A60-6500 K (ладно бела)-25 000 h-CRI gt
80-220-240 V~-50 Hz
21748

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 13W E27 4000K 12 M CML305-114

199 ден со ДДВ
E27-13W-80W-1220Lm-А60-4000 K (неутрално бела)-25 000 h-CRI gt
80
21747

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 15W E27 4000K 1500LM CML305-115

189 ден со ДДВ
E27-15W-1000W-1500Lm-А65-4000 K (неутрално бела)-25 000 h-CRI gt
80-220-240 V~-50 Hz
21749

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 15W-3000K 1500LM

249 ден со ДДВ
Моќност: 15W
Основа: E27
Трајност во работни часови: 25.000 h
Напон: 220-240V
Фрекфенција: 50Hz
Боја топло бела: 3000 K
Светлосен flux: 1500 lm
801045

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 6W C37 6500K

99 ден со ДДВ
C37-6w-470Lm-6500 K (ладно бела)-25 000 h-CRI RA gt
80-220-240 V-50 Hz
25224

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 6W E14 3000K

99 ден со ДДВ
E14-6 W-470Lm-G45 -3000 K (топло бела)-25 000 h-CRI gt
80-220-240 V~-50 Hz
19569

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 7W GU10

129 ден со ДДВ
GU10-7 W-540Lm-3000 K (топло бела)-25 000 h-CRI gt
80-220-240 V~-50 Hz
19570

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 9W E27 3000K 806ЛМ

109 ден со ДДВ
E27-9 W-806Lm-А60-3000 K (топло бела)-25 000 h-CRI gt
80-220-240 V~-50 Hz
19566

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL E27 13W 3000K 1220LM CML305-104

125 ден со ДДВ
Моќност: 13 W
Светлечки флукс: 1220 lm
Температура на светлина: 3000 K
Индекс на враќање на бојата: RA>80
Животен век: 25.000 ч
Номинален напон: 220-240 V

802376

ПРЕНОСЕН КА КОМЕЛ 6 ГНЕЗДА 16А250В 3 СО СКЛОПКА Х05ВВ-Ф 3Г1 5-5М

1029 ден со ДДВ
КабелH05VV-F 3G1,5 Кабел со склопка Должина на кабел5м Број на гнезда6 Максимално оптeретување3500W/16A Напон250v
19259

ПРЕНОСЕН КА КОМЕЛ 6 ГНЕЗДА 16А250В 3 СО СКЛОПКА Х05ВВ-Ф 3Г1-1 4М

519 ден со ДДВ
КабелH05VV-F 3G1 Кабел со склопка Должина на кабел1,4м Број на гнезда6 Максимално оптeретување3500W/16A Напон250v
19255

ПРЕНОСЕН КА КОМЕЛ 6 ГНЕЗДА 16А250В 3 СКЛОПКА ХО5ВВ-Ф 3Г1 5-3М

659 ден со ДДВ
КабелH05VV-F 3G1,5 Кабел со склопка Должина на кабел3м Број на гнезда6 Максимално оптeретување3500W/16A Напон250v
19252

ПРЕНОСЕН КАБЕЛ COMMEL 3 ГНЕЗДА 16A250B 3 СО СКЛОПКА H05VV-F 3G1 5-3M

560 ден со ДДВ
Напон: 250V
Моќност: 3500W
Број на гнезда: 3
Должина на кабел: 3м
Електрични параметри: 16A
Светлосен прекинувач: ON/OFF
Приклучок со бленда за заштита
21791

ПРЕНОСЕН КАБЕЛ COMMEL 3 ГНЕЗДА 16A250V 3 H05VV-F 3G1-1 4M

274 ден со ДДВ
КабелH05VV-F 3G1 Кабел без склопка Должина на кабел1,4м Број на гнезда3 Максимално оптeретување3500W/16A Напон250v
19260

ПРЕНОСЕН КАБЕЛ COMMEL 3 ГНЕЗДА 16A250V 3 H05VV-F 3G1 5-3M

492 ден со ДДВ
Кабел:H05VV-F 3G1,5
Кабел без склопка
Должина на кабел:3м
Број на гнезда:3
Максимално оптeретување:3500W/16A
Напон:250v
19253

ПРЕНОСЕН КАБЕЛ COMMEL 5 ГНЕЗДА 16A250B 3 СО СКЛОПКА H05VV-F 3G1 5-3M

699 ден со ДДВ
КабелH05VV-F 3G1,5 Кабел со склопка Должина на кабел3м Број на гнезда5 Максимално оптeретување3500W/16A Напон250v
19256