Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 24 36

САДОПЕР BLANCO NOVA 6 ГРАНИТ 615Х500

10900 ден со ДДВ
Димензии: 615x500mm
Длабочина на корито:190/130mm
Комплет со сливник и полусифон
Структура: силгранит
Избор на повеќе бои
16087

САДОПЕР BLANCO NOVA 6S ГРАНИТЕН 1000Х500

12190 ден со ДДВ
Димензии: 1000x500mm
Длабочина на корито:150/130mm
Посебен систем за цедење
Комплет со сливник и полусифон
Избор на повече бои
10835

ЧЕШМА BLANCO MIDA СИЛГРАНИТ

6390 ден со ДДВ
Kласичен дизајн Висока и долга цевка за
полесна работа со поголеми садови
Одлично се вклопува со Бланко силгранит
садопер Батерија со 2црева-висок
притисок ПроизводителБланко-Германија
13451

ЧЕШМА BLANCO MIDA ХРОМ 2 ЦРЕВА

4790 ден со ДДВ
Материјал: Не р’ѓосувачки челик
Висока батерија наменета за поголеми
садопери за работа со поголеми садови.Со
2 црева
за висок притисок.
10673

ЧЕШМА БЛАНКО ЛИНУС ХРОМ СО 2 ЦРЕВА

13150 ден со ДДВ
Kласичен дизајн Висока и долга цевка за
полесна работа со поголеми садови
Батерија со 2црева-висок притисок
ПроизводителБланко-Германија Структура
хром

16591